Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 5th, 2019

Film – Maiorul Payne – Major Payne (1995) Damon Wayans, Michael Ironside

poster Major Payne (1995)Major Payne, comedie, film american, regia Nick Castle.
În rolurile principale: Damon Wayans, Michael Ironside, Bam Bam Bigelow.
În momentul în care maiorul Benson Winifred Payne (Damon Wayans) este disponibilizat din marină el se simte total dezorientat, pentru că viața lui de până acum a însemnat numai ordine și disciplină. În calitate de civil, viața sa pare a nu mai avea nici un sens și din acest motiv, comandantul său se gândește să-i găsească ceva care să-i umple timpul liber până acum aproape inexistent. Acesta îi găsește un post de comandant la o școală unde se spune că s-au adunat toți ratații..

Caseta film Major Payne
Titlul original: Major Payne
Regia: Nick Castle
Scenariul: Dean Lorey, Gary Rosen, Damon Wayans
Distributia: Damon Wayans (U.S. Marine Corps Major Benson Winifred Payne), Karyn Parsons (Emily Walburn), Steven Martini (Cadet Alex J. Stone), Michael Ironside (Lieutenant Colonel Stone), Orlando Brown (Cadet Kevin “Tiger” Dunn), Albert Hall (General Decker), Andrew Harrison Leeds (Cadet Dotson), Damien Wayans (Cadet Dwight “D.” Williams), Chris Owen (Cadet Wuliger), Stephen Coleman (Cadet Leland), Mark Madison (Cadet Fox), Peyton Chesson-Fohl (Cadet Sgt. Johnson), Scott Bigelow (a Biker)..
Durata: 95 minute
An: 1995
Gen: Aventura/Comedie

Filmul – Maiorul Payne
..Chiar dacă nimeni nu se așteaptă ca Payne să aibă rezultate cu acești elevi, acesta își ia rolul foarte în serios. Pe masură ce trece timpul, Payne și elevii descoperă că au foarte multe lucruri de învățat unii de la ceilalți. Încet-încet Payne le insufla simțul responsabilității, respectul pentru disciplină, dar și încrederea în ei. Pe de altă parte, Payne are și el multe de învățat de la recruții săi care-i deschid ochii către alte lucruri pe care până acum era obișnuit să le ignore cum ar fi acela de a se opri să miroasă trandafirii sau să admire lucrurile frumoase din jurul lui.

Maiorul Payne – Major Payne (1995)

Server 1
Server 2 Server 3

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.