Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 21st, 2023

Film – Mama vitregă – Stepmom (1998) Julia Roberts, Ed Harris

Mama vitregă

poster Stepmom (1998)Stepmom, comedie dramă, film american, regia Chris Columbus; O nominalizare Globul de Aur.
In rolurile principale: Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris.

Caseta film Stepmom (1998)
Titlul original: Stepmom
Regia: Chris Columbus
Scenariul: Gigi Levangie, Jessie Nelson, Steven Rogers, Karen Leigh Hopkins, Ron Bass
Distributia: Julia Roberts (Isabel Kelly), Susan Sarandon (Jackie Harrison), Ed Harris (Luke Harrison), Jena Malone (Anna Harrison), Liam Aiken (Ben Harrison), Lynn Whitfield (Dr. Sweikert), Darrell Larson (Duncan Samuels), Mary Louise Wilson (School Counselor), Andre B. Blake (Cooper), Herbert Russell (Photo Assistant), Jack Eagle (Craft Service Man)
Durata: 125 minute
An: 1998
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Mama vitrega
Jackie și Luke Harrison sunt un cuplu divorțat din New York, care se luptă să fie părinți pentru copiii lor, Anna și Ben. Luke, un avocat, locuiește cu iubita lui de un an, Isabel Kelly, o fotografă de modă de succes cu câțiva ani mai tânără decât el.
Isabel, care nu și-a dorit niciodată să fie mamă, încearcă din răsputeri să-i facă pe Anna și Ben să se simtă confortabil cu ea. Ben, care o place pe Anna, adaugă complicații în plus cu răutățile lui. Isabel se comportă cu dispreț temperat de prudență în preajma lui Jackie, crezând că compensează prea mult divorțul răsfățându-și copiii..

Stepmom (1998)