Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 18th, 2019

Film – Mănâncă roagă-te iubește – Eat Pray Love (2010) Julia Roberts, Javier Bardem

poster Eat Pray Love (2010)Eat Pray Love, dramă romantică, film american, regia Ryan Murphy.
În rolurile principale: Julia Roberts, Javier Bardem, Richard Jenkins.
Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie modernă pornită într-un periplu prin lumea largă, de-a lungul căruia speră să se regăsească și să se împace cu sine, în filmul Mănâncă Roagă-te Iubește.
Aflată la răscruce de drumuri, după divorț, Gilbert își ia un an de pauză de la slujbă și ca niciodată, se decide să evadeze din viața sa obișnuită și confortabilă, riscând totul numai pentru a-și schimba viața..

Caseta film Eat Pray Love
Titlul original: Eat Pray Love
Regia: Ryan Murphy
Scenariul: Ryan Murphy, Jennifer Salt
Distributia: Julia Roberts (Elizabeth “Liz” Gilbert), Javier Bardem (Felipe, a Brazilian businessman Gilbert falls in love with on her journey), James Franco (David), Richard Jenkins (Richard), Viola Davis (Delia Shiraz), Billy Crudup (Steven), Sophie Thompson (Corella), Mike O’Malley (Andy Shiraz), Christine Hakim (Wayan)..
Arlene Tur as Armenia
Durata: 133 minute
An: 2010
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Mănâncă roagă-te iubește
..În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experiențe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia, să se roage în India, și la final, să se bucure în mod neașteptat de pacea și echilibrul unei iubiri, în Bali. Inspirat după o poveste adevărată, Mănâncă Roagă-te Iubește dovedește că există mai multe feluri în care poți să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.

Mănâncă roagă-te iubește – Eat Pray Love (2010) subtitrat

Server 1
Server 2