Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 8th, 2020

Film – Mănăstirea Northanger – Northanger Abbey (2007)

poster Northanger Abbey (2007)Northanger Abbey, dramă romantică, regia Jon Jones.
În rolurile principale: Geraldine James, Michael Judd, Julia Dearden.

Mănăstirea Nordului este o ecranizare de succes după romanul lui Jane Austen, o poveste plină de mister și intrigi. Catherine Moreland (Felicity Jones) fiica unui preot de la țară, care visează la ziua în care un chipeș gentleman va apărea în viața ei și va trăi alături de el o iubire asemănătoare cu cele despre care a citit în cărți. Într-o excursie pe care o face la Bath, un ținut din sud-vestul Angliei, ea îl cunoaște pe Henry Tilney (JJ Feild), de care se îndrăgostește imediat..

Caseta film Northanger Abbey
Titlul original: Northanger Abbey
Regia: Jon Jones
Scenariul: Andrew Davies, Jane Austen
Distributia: Geraldine James (Jane Austen (voice), Michael Judd (Pastor), Julia Dearden (Mrs Morland), Gerry O’Brien (Mr Morland), Felicity Jones (Catherine Morland), David Brittain (Gothic Villains), Patrick Ryan (Gothic Villains), Sylvestra Le Touzel (Mrs Allen), Desmond Barrit (Mr Allen)..
Durata: 84 minute
An: 2007
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Manastirea Northanger
..Intră repede în grațiile tatălui lui Henry, care o invită la reședința familiei, situată în regiunea Mănăstirei Nordului. Acolo, sentimentele dintre ea și Henry se intensifică, dar curând tatăl acestuia află despre Catherine că provine dintr-o familie săracă și o alungă, interzicându-i fiului său să o mai vadă.
Dar norocul ei este pe cale să se schimbe atunci când Henry trece peste voința tatălui său și o caută pe Catherine pentru a o cere în căsătorie.

Northanger Abbey (2007)