Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 17th, 2020

Film – Manderlay (2005) Bryce Dallas Howard, Willem Dafoe / subtitrat

Share This
Tags

poster Manderlay (2005)Manderlay aka The Film ‘Manderlay’ as Told in Eight Straight Chapters, dramă, film Danemarca / Suedia / Olanda / Germania / Marea Britanie / Italia, regia Lars von Trier.
În rolurile principale: Bryce Dallas Howard, Willem Dafoe, Danny Glover, Lauren Bacall.
Manderlay se afla pe o campie singuratica, undeva in Sudul USA. In 1933 Grace si tatal ei au parasit orasul Dogville lasand in urma verdictul de neuitat al lui Grace: “Daca este vreun oras fara de care lumea ar fi putin mai buna, acesta este Dogville”. Ei au mers cu masinile spre casa lor, in Denver.
Dar sa fii departe de casa este o problema serioasa in lumea gangsterilor, si soarecii au jucat pe masa serios, in lipsa pisicii. Tatal lui Grace si armata sa de raufacatori au umblat toata iarna cautand in van noi terenuri de vanatoare, iar acum, la inceputul primaverii, ei merg spre sud intr-o ultima incercare de a gasi o locatie in care sa se stabileasca..

Caseta film Manderlay
Titlul original: Manderlay
Regia: Lars von Trier
Scenariul: Lars von Trier
Distributia: Bryce Dallas Howard (Grace Margaret Mulligan), Willem Dafoe (Mr. Mulligan), Danny Glover (Wilhelm), Lauren Bacall (Mam), Jean-Marc Barr (Mr. Robinson), Udo Kier (Mr. Kirspe), Isaach de Bankolé (Timothy), Michaël Abiteboul (Thomas), Geoffrey Bateman (Bertie), Virgile Bramly (Edward), Ruben Brinkman (Bingo), Doña Croll (Venus), Jeremy Davies (Niels), Llewella Gideon (Victoria), Mona Hammond (Old Wilma), Ginny Holder (Elizabeth)..
Durata: 138 minute
An: 2005
Gen: Drama

Filmul – Manderlay
..Din intamplare, ei se opresc in Alabama in fata unei porti mari de fier cu un lant greu, cu lacat. Langa poarta, un stejar uscat strajuieste o inscriptie greoaie in granit, cu litere monumentale: Manderlay.
Grace, tatal ei si oamenii lor se opresc pentru un pranz scurt si o pauza. Cand sa plece, o tanara negresa vine in fuga spre masina. Se apuca sa bata cu disperare in geamul din dreptul lui Grace.
Grace coboara din masina, in ciuda sfaturilor tatalui ei, si o urmeaza pe fata pe portile plantatiei Manderlay, unde descopera un grup de oameni ce traieste de parca sclavia nu fusese inca abolita acum 70 de ani: stapani albi si sclavi de culoare.

Manderlay (2005)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4