Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 4th, 2023

Film – Mango galben – Amarelo Manga – Mango Yellow (2002)

Share This
Tags

Mango galben

poster Mango Yellow (2002)Amarelo Manga aka Mango Yellow, dramă, film Brazilia, regia Cláudio Assis.
In rolurile principale: Matheus Nachtergaele, Jonas Bloch, Dira Paes.

Scurte povestiri care se învârt în jurul unui bar și al unui hotel din Recife, dezvăluie un mozaic de personaje exotice care trăiesc în subteranul brazilian.

Caseta film Amarelo Manga (2002)
Titlul original: Amarelo Manga
Titlul alternativ: Couleur de mangue
Regia: Cláudio Assis
Scenariul: Hilton Lacerda
Distributia: Matheus Nachtergaele (Dunga), Jonas Bloch (Isaac), Dira Paes (Kika), Chico Díaz (Wellington), Leona Cavalli (Lígia), Conceição Camarotti (Aurora), Cosme Prezado Soares (Bianor), Everaldo Pontes (Rabecão), Magdale Alves (Dayse / Daisy), Jones Melo (priest)
Durata: 100 minute
An: 2002
Gen: Drama

poster 2 Mango Yellow (2002)Filmul – Mango galben
Lígia, este o servitoare de bar care s-a săturat de rutina ei istovitoare și care este forțată să refuze în mod obișnuit propunerile sexuale ale clienților barului.
Unul dintre bărbații care îi fac avansuri sexuale Lígiei este Isaac, un necrofil căruia îi place să sodomizeze cadavrele și să le bea sângele. Locuiește la hotelul Texas, unde Dunga, un bărbat gay, lucrează ca meșter. Dunga este atras de Wellington, un măcelar care livrează carne la hotel. Wellington, însă, este căsătorit cu Kika, o femeie care este mândră că este creștină evanghelică. Totuși, Wellington își înșală soția cu o femeie pe nume Dayse. Dayse a obosit să fie amanta lui Wellington și îi spune lui Dunga despre relație.
Dunga îi dezvăluie anonim lui Kika că soțul ei o înșală, crezând că dacă le poate distruge căsnicia, atunci el și Wellington pot deveni iubiți. Kika îi găsește pe Wellington și pe Dayse împreună, îi atacă și apoi pleacă definitiv. Wellington merge la hotelul Texas să caute alinare..
(brazilia, voyeurism, deep cleavage, adulter, nuditate, vagin, sex)

Amarelo Manga (2002)