Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 1st, 2022

Film – Marea de nisip – Sea of Sand (1958)

Marea de nisip

poster Sea of Sand (1958)Sea of Sand (1958) aka Desert Patrol, război, film Marea Britanie, regia Guy Green.
In rolurile principale: Michael Craig, John Gregson, Richard Attenborough.

Trimisă să distrugă un rezervor de benzină nazist în deșertul Africii de Nord, o echipă de comando britanică descoperă în mod neașteptat o mare unitate de tancuri naziste și trebuie să informeze la timp cartierul general..

Caseta film Sea of Sand (1958)
Titlul original: Sea of Sand
Ttilul alternativ: A cinco días de la muerte / Die schwarzen Teufel von El Alamein / Les diables du désert / Natpatrulje i ørkenen / Mare di sabbia / Deserto em Chamas / Comando de la muerte / Mar de arena / Песочное море
Regia: Guy Green
Scenariul: Robert Westerby
Distributia: Michael Craig (Captain Tim Cotton), John Gregson (Captain Bill Williams R.E.), Richard Attenborough (Trooper Brody), Percy Herbert (Corporal “Blanco” White), Barry Foster (Corporal Mathieson), Vincent Ball (Sergeant Nesbitt), Andrew Faulds (Sergeant Parker), George Murcell (Corporal Simms), Ray McAnally (Sergeant Hardy), Harold Goodwin (Road Watch), Tony Thawnton (Captain Tom), Wolf Frees (German Sergeant), George Mikell (German Officer), Martin Benson (German Half-track Officer (uncredited), Dermot Walsh (Commanding Officer (uncredited)
Durata: 97 minute
An: 1958
Gen: Drama/Razboi

Filmul – Marea de nisip
Al II-lea Razboi Mondial
În ajunul bătăliei de la El Alamein, căpitanul Tim Cotton conduce o patrulă într-un raid pentru a distruge o haldă de combustibil germană situată adânc în spatele liniilor inamice. Căpitanul Williams de la Royal Engineers este detașat la patrula lui Cotton pentru a se ocupa de un câmp minat care înconjoară o haldă de benzină germană. Ca soldat obișnuit, Williams are nevoie de timp pentru a se adapta la modul nereglementat în care funcționează LRDG.
Misiunea, care începe cu cinci camioane Chevrolet 30 cwt, începe cu o călătorie periculoasă prin Libia ocupată de de puterile Axei, unde LRDG întâlnesc avioane de observare a Luftwaffe și patrulele Africa Korps. Șase dintre oamenii lor sunt uciși și două dintre Chevrolet-urile lor sunt distruse de un blindat german..

Click aici pentru toate filmele despre Al II-lea Razboi Mondial

Sea of Sand (1958)