Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Nov 26th, 2010

Film – Marea hoinareala – La grande vadrouille (1966)

Marea Hoinareala

 

poster film La grande vadrouille - Marea hoinareala 1966 Film de comedie, aparut in 1966, acest film regizat de Gérard Oury, “La Grande Vadrouille” (Marea Hoinareala), este o coproductie anglo-franceza. Filmul relateaza despre problemele pe care le-au avut francezii in timpul ocupatiei germane din al doilea razboi mondial.
De la aparitia sa, filmul “La Grande Vadrouille“, avandu-i in prim plan pe Bourvil si Louis de Funès, a fost timp de 40 de ani cel mai mare succes de cinema pe teritoriul francez, cu 17 milioane de spectatori.
In 2008, Marea Hoinareala a cedat locul de privilegiat filmului “Bienvenue chez les Ch’tis“.

Marea Hoinareala, actori in rolurile principale: Bourvil, Louis de Funès, Terry-Thomas, Claudio Brook, Mike Marshall, Marie Dubois.

Caseta film Marea Hoinareala
Titlul original: La Grande Vadrouille
Regia: Gérard Oury
Scenariul: Gérard Oury
Distributia: Bourvil (pictorul – Augustin Bouvet), Louis de Funès (dirijor la Opera din Paris – Stanislas Lefort, Terry-Thomas (Sir Reginald Brook), Claudio Brook (Peter Cunningham), Mike Marshall (Alan Mac Intosh), Marie Dubois (Juliette)..
Durata: 132 minute
An: 1966
Gen: Comedie, Razboi, Aventura

FilmulMarea Hoinareala
In 1942, in timpul ocupatiei germane din Franta, antiaeriana germana doboara un bombardier britanic care survola Parisul. Pilotii avionului si restul echipajului se salveaza sarind cu parasutele, insa aterizeaza in zone neprielnice..
Dorind sa-i captureze, germanii se lanseaza in cautarea lor.

Filmul Marea HoinarealaLa Grande Vadrouille (1966) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.