Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 3rd, 2019

Film – Marele Bagarozy – Der Grosse Bagarozy (1999)

poster Der Grosse Bagarozy (1999)Der Grosse Bagarozy (The Devil and Ms. D), comedie crimă, film german, regia Bernd Eichinger.
În rolurile principale: Til Schweiger, Corinna Harfouch, Sonja Kerskes.
Cora Dulz este un psiholog frustrat și plictisit.
Soțul său, este prea precaut după un atac de cord, care se manifestă, printre altele, în austeritatea sexuală, care întărește în continuare criza de viață latentă a soției sale.
Pentru a-și compensa temerile hipocondriale, el colectează necrologuri ale persoanelor care au murit într-o manieră deosebit de absurdă.
Cora îl întâlnește pe Stanislaus Nagy, un pacient neobișnuit, care o atrage și pretinde că-i apare Maria Callas și apoi ii dezvăluie treptat că este într-adevăr diavolul. Numai atunci când Cora l-a experimentat în contextul unui spectacol de varietate ca magician, unde se numește “marele Bagaroz” și, desigur, se angajează ca asistent, se ridică îndoieli legitime asupra identității misticului Nagy.
Cora încearcă să verifice presupusul șarlatan..

Caseta film Der Grosse Bagarozy
Titlul original: Der Grosse Bagarozy
Regia: Bernd Eichinger
Scenariul: Bernd Eichinger, Helmut Krausser
Distributia: Til Schweiger (Stanislaus Nagy), Corinna Harfouch (Cora Dulz), Sonja Kerskes (Tamy), Christine Neubauer (Lioba), Thomas Heinze (Robert Dulz), Stephan Kampwirth (Kommissar), Nezâ Selbuz (Maria Callas), Patricia Lueger (Patricia), Robinson Reichel (Arnold), Ann Kligge (Mutter Callas), Antoine Monot Jr. (Nachtportier)
Durata: 96 minute
An: 1999
Gen: Comedie/Crima

Filmul – Marele Bagarozy / Diavolul și doamna D
..Această căutare culminează într-o obsesie care are ca rezultat faptul că Cora fură arma lui Nagy și il împușcă pe soțul ei. Nagy, suspectat de crimă, scapă din arest, transformându-se într-un pudel negru.
În lipsa dispărutului, suspiciunea cade pe Cora.
După ce a încercat să scape din spital, vrea să se arunce de pe acoperiș, dar este oprită de Nagy, care îi spune că vrea să devină o persoană obișnuită pentru a îmbătrâni și a muri în cele din urmă.
După un sărut, Nagy se prăbușește de pe acoperiș pe capota unei mașini, unde rămâne mort, transformat intr-un un pudel negru.

Marele Bagarozy – Der Grosse Bagarozy (1999) subtitrat

Server 1
Server 2