Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 22nd, 2019

Film – Marele jaf al trenului – The First Great Train Robbery (1978) Sean Connery, Donald Sutherland

Marele jaf al trenului

poster The Great Train Robbery (1978)The First Great Train Robbery“, un film care in America a purtat titlul The Great Train Robbery, a fost regizat de Michael Crichton, cel care a semnat si scenariul si a scris romanul best-seller The Great Train Robbery.
Romanul a aparut in anul 1975.
Romanul se bazeaza pe faptul real petrecut in Anglia, cand in noaptea de 15 mai 1855 au fost furate 91 kg lingouri de aur din tren, pe ruta South Eastern Railway.

 

Caseta film Marele jaf al trenului
Titlul original: The First Great Train Robbery
Regia: Michael Crichton
Scenariul: Michael Crichton
Distributia: Sean Connery (Edward Pierce), Donald Sutherland (Robert Agar), Lesley-Anne Down (Miriam), Wayne Sleep, Robert Lang, Alan Webb (Edgar Trent), André Morell
Durata: 110 minute
An: 1979
Gen: Aventura/Crima/Drama/Thriller

Filmul Marele jaf al trenului
Edward Pierce (Sean Connery) pune la cale furtul lingourilor de aur din tren. Aurul era destinat trupelor britanice care luptau in razboiul din Crimeea.
Pierce si complicii sai, Agar si Miriam , cauta sa puna mana pe cheile seifurilor Chubb in care se afla lingourile. Dar, modificarile de ultima ora luate de autoritati, privind paza transportului, le vor crea mari probleme..

La 100 de ani de la data jafului, in anul 1955, Michael Robbins a scris in “The Railway Magazine” – o publicatie care apare lunar in Marea Britanie, Londra inca din 1987 – un articol detaliat despre jaful aurului intitulat: The Great South-Eastern Bullion Robbery.

Marele jaf al trenului – The First Great Train Robbery (1978) subtitrat

Server 1
Server 2