Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jul 19th, 2020

Film – Marnie (1964) Tippi Hedren, Sean Connery / subtitrat

poster Marnie (1964) 2Marnie, thriller psihologic, regia Alfred Hitchcock.
În rolurile principale: Tippi Hedren, Sean Connery, Martin Gabel.

Considerat cel mai poetic film al lui Hitchcock, Marnie este o capodopera a misterului psihologic, in care se regasesc toate obsesiile regizorului: sexualitatea feminina inhibata, personalitatile duplicitare si identitatile false, trauma copilariei conducand la adultul deformat, dar in special marea dragoste a lui Hitchcock pentru blondele superbe..

Caseta film Marnie
Titlul original: Marnie
Regia: Alfred Hitchcock
Scenariul: Jay Presson Allen
Distributia: Tippi Hedren (Margaret “Marnie” Edgar), Sean Connery (Mark Rutland), Diane Baker (Lil Mainwaring, Mark’s former sister-in-law), Martin Gabel (Sidney Strutt, Marnie’s ex-boss), Louise Latham (Bernice Edgar, Marnie’s mother), Bob Sweeney (Mark’s Cousin Bob), Alan Napier (Mr. Rutland, Mark’s father), Mariette Hartley (Susan Clabon, Marnie’s co-worker), Bruce Dern (the sailor from Marnie’s childhood), Meg Wyllie (Mrs. Turpin), Kimberly Beck (Jessica “Jessie” Cotton)..
Durata: 130 minute
An: 1964
Gen: Crima/Drama/Mister/Romantic/Thriller

Filmul – Marnie
..Marnie este o cleptomana a carei irezistibila pornire de a fura i se trage din nevoia de a fi iubita. Folosind diverse identitati si deghizari, se muta din slujba in slujba, de fiecare data disparand cu bani si obiecte. Cand este recunoscuta de un barbat, acesta nu numai ca nu o preda autoritatilor, santajand-o sa se marite cu el, ci incearca sa o vindece de cleptomanie.

Marnie (1964)