Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 26th, 2020

Film – Mary cea cu vino-ncoa’ – There’s Something About Mary (1998) Cameron Diaz

poster There's Something About Mary (1998)There’s Something About Mary, comedie, film american, regia Peter Farrelly și Bobby Farrelly; 2 nominalizări Globul de Aur.
În rolurile principale: Cameron Diaz, Matt Dillon, Ben Stiller.

Ted Stroehman este tipul de individ a carui angoasa poate complexa un psihiatru sau care e in stare sa-si prinda in fermoar “bijuteriile de familie” chiar in seara balului de absolvire.
Dar, desi nu are noroc in viata, Ted a avut candva parte de dragoste. La 17 ani, iubita sa era o fata, Mary Jenson, care ar fi facut sa paleasca de invidie orice barbat. Dar idila lor a luat sfarsit extrem de brutal. Mary i-a cerut lui Ted sa-i fie insotitor la petrecerea de absolvire, insa el a stricat totul cu patania cu fermoarul. La scurta vreme, ea si familia ei s-au mutat in Florida, iar Ted a ramas singur si neconsolat..

Caseta film There’s Something About Mary
Titlul original: There’s Something About Mary
Regia: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Scenariul: Ed Decter, John J. Strauss, Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Distributia: Cameron Diaz (Mary Jensen), Matt Dillon (Pat Healy), Ben Stiller (Ted Stroehmann), Chris Elliott (Dom “Woogie” Woganowski), Lee Evans (Tucker / Norm Phipps), Lin Shaye (Magda), Jeffrey Tambor (Sully), Markie Post (Sheila Jensen, Mary’s mother), Keith David (Charlie, Mary’s stepfather), W. Earl Brown (Warren Jensen, Mary’s mentally disabled brother), Sarah Silverman (Brenda, Mary’s sarcastic best friend), Khandi Alexander (Joanie), Willie Garson (Dr. Zit Face), Harland Williams (The Hitchhiker)..
Durata: 119 minute
An: 1998
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Mary cea cu vino-ncoa’
..Insa Mary avea pe “vino-ncoa”, iar iubitul ei din adolescenta nu a putut uita acest lucru. Dupa mai bine de zece ani de la fatidica seara, Ted se hotaraste sa o caute, pentru a incerca sa-i recastige inima. Sfatuit de un bun prieten, angajeaza un detectiv particular, Pat Healy, care sa ii dea de urma. Healy este insa, fara indoiala, un ticalos. Mai exact, e tipul de individ care arata mai degraba a vanzator de masini decat a detectiv si care e in stare, dupa ce o gaseste pe Mary, sa-si minta clientul cu nerusinare.

There’s Something About Mary (1998)