Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 12th, 2019

Film – Masca purpurie – The Purple Mask (1955) Tony Curtis

Share This
Tags

poster The Purple Mask (1955)The Purple Mask, aventură, film american, regia H. Bruce Humberstone.
În rolurile principale: Tony Curtis, Angela Lansbury, Gene Barry.
Franţa, 1803. Napoleon vine la conducerea inperiului francez, La 11 ani de la revoluţie, ceea ce a mai rămas din aristrocraţia franceză se reuneşte sub conducerea misterioasei măşti purpurii ca să lupte pentru salvarea nobililor persecutaţi şi închişi pe nedrept..

Caseta film The Purple Mask
Titlul original: The Purple Mask
Titlul alternativ: Le masque pourpre / Le cavalier au masque / La maschera di porpora / La Máscara Púrpura
Regia: H. Bruce Humberstone
Scenariul: Paul Armont, Jean Manoussi
Distributia: Tony Curtis (Rene de Traviere / The Purple Mask), Colleen Miller (Laurette de Latour), Angela Lansbury (Madame Valentine), Gene Barry (Capt. Charles Laverne), Allison Hayes (Irene de Bournotte), John Hoyt (Rochet), Dan O’Herlihy (Brisquet), Robert Cornthwaite (Napoleon)
Durata: 82 minute
An: 1955
Gen: Aventura

Filmul – Masca purpurie
..La această îndrăzneaţă acţiune perticipă şi un grup de femei tinere superbe conduse de Laurette, nepoata unui marchiz închis. Dar nici ea nu ştie cine se ascunde în spatele măştii. Dar cel mai curios şi plin de nervi este însuşi Napoleon a cărui acţiuni disperate de capturare a acestui rebel sunt în permanenţă sortite eşecului.

Masca purpurie – The Purple Mask (1955)

Server 1
Server 2 Server 3