Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 21st, 2017

Film – Mașinistul – The Machinist (2004)

Mașinistul

poster The Machinist (2004)The Machinist, thriller psihlogic, coproductie Anglia-Franta-Spania-SUA, film aparut in 2004, regia Brad Anderson.
In rolurile principale: Christian Bale, Jennifer Jason Leigh, Aitana Sánchez-Gijón.

Caseta film The Machinist
Titlul original: The Machinist
Regia: Brad Anderson
Scenariul: Scott Kosar
Distributia: Christian Bale (Trevor Reznik), Jennifer Jason Leigh (Stevie), John Sharian (Ivan), Aitana Sánchez-Gijón (Maria), Michael Ironside (Miller), Lawrence Gilliard, Jr. (Jackson), Reg E. Cathey (Jones), Anna Massey (Mrs. Shrike), Matthew Romero (Nicholas), Robert Long (Supervisor Furman), Colin Stinton (Inspector Rogers), Craig Stevenson (Tucker)
Durata: 102 minute
An: 2004
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Mașinistul
Trevor Reznik, un lucrător la o fabrică, nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie oarecare. Trevor nu a mai dormit de un an. Oboseala cronică a dus la o deteriorare îngrozitoare a sănătății sale fizice și mentale.
Din cauza înfățișării lui Trevor, colegii de munca se îndepărtează și se întorc împotriva sa, după ce acesta este implicat într-un accident în atelier, în urma căruia un om își pierde un braț. Trevor este învinuit de accident. Devenit o primejdie pentru sine și pentru ceilalți, trebuie să fie îndepărtat. (Cinemagia)

Mașinistul – The Machinist (2004) subtitrat