Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 8th, 2021

Film – Măsuri disperate – Desperate Measures (1998)

poster Desperate Measures (1998)Desperate Measures, acțiune thriller, film american, regia Barbet Schroeder.
În rolurile principale: Michael Keaton, Andy García, Brian Cox, Marcia Gay Harden.

Caseta film Desperate Measures
Titlul original: Desperate Measures
Regia: Barbet Schroeder
Scenariul: David Klass
Distributia: Michael Keaton (Peter J. McCabe), Andy García (Frank Conner), Brian Cox (Capt. Jeremiah Cassidy), Marcia Gay Harden (Dr. Samantha Hawkins), Erik King (Nate Oliver), Efrain Figueroa (Vargas), Joseph Cross (Matthew Conner), Janel Moloney (Sarah Davis), Richard Riehle (Ed Fayne)
Durata: 100 minute
An: 1998
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Masuri disperate
Ofițerul de poliție din San Francisco și tatăl văduv, Frank Conner, se află într-o căutare frenetică a unui donator de măduvă osoasă compatibil pentru fiul său afectat de leucemie, Matt. Disperat, intră în sediul FBI și găsește o potrivire perfectă. Din păcate, este Peter McCabe, un sociopat care execută viața în închisoare pentru mai multe crime. În timpul petrecut în închisoare, brutalul și vicleanul McCabe a încercat să scape și a ucis mai mulți gardieni și colegi prizonieri și trebuie să i se aplice mai multe restricții atunci când este în afara celulei sale de izolare.

Desperate Measures (1998)