Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 28th, 2011

Film – Maverick – Maverick (1994)

Maverick

 

poster Film - Maverick - Maverick (1994) “Maverick”, comedie western, film american aparut in 1994, in regia lui Richard Donner. Filmul se bazeaza pe seria de filme pentru Tv din anul 1950, serie tv 1950 Maverick, scenariul scris de Roy Huggins (producator film si TV, romancier si scenarist). Roy Huggins, cunoscut si pentru seriile Evadatul (The Fugitive) si 77 Sunset Strip.
In rolurile principale: Mel Gibson, Jodie Foster si James Garner.
Maverick (cuv. engl.), traducere literala din engleza: rebel, nonconformist.

Caseta film Maverick
Titlul original: Maverick
Regia: Richard Donner
Scenariul: William Goldman
Distributia: Mel Gibson (Bret Maverick), Jodie Foster (Annabelle Bransford), James Garner (seriful Zane Cooper / Bret Maverick, Sr.), Graham Greene (Joseph), Alfred Molina (Angel), James Coburn (Duvall), Dub Taylor, Geoffrey Lewis (Matthew Wicker), Paul L. Smith, Dan Hedaya (Twitchy, jucator de poker), Dennis Fimple (Stuttering), Denver Pyle, Clint Black, Max Perlich (Johnny Hardin), Art LaFleur (jucatorul de poker Art La Fleur), Danny Glover (hot de banca)..
Durata: 127 minute
An: 1994

FilmulMaverick
Maverick, era genul de jucator care ar fi preferat mai degraba sa-si insele oponentul decat sa aiba o confruntare directa cu el. Pe multi chiar ii si pacalise uzand de cele mai nastrusnice tertipuri, unele puse la cale impreuna cu prietenul său, indianul. Iata-l insa in situatia de avea nevoie disperata de 3.000 de dolari pentru a intra in jocul de poker “Castigatorul ia totul”.. Isi uneste fortele cu o jucatoare de poker, cu un minunat fals accent sudist, pentru a fi acceptati in joc.

Filmul Maverick (1994) subtitat