Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 17th, 2018

Film – Melodie in subsol – Mélodie en sous-sol (1963)

poster Film - Melodie in subsol - Mélodie en sous-sol (1963) Mélodie en sous-sol, film francez aparut in 1963, regia Henri Verneuil.
In rolurile principale: Jean Gabin, Alain Delon, Claude Cerval.

Caseta film Mélodie en sous-sol
Titlul original: Mélodie en sous-sol
Titlul alternativ: Any Number Can Win
Regia: Henri Verneuil
Scenariul: Michel Audiard, Zekial Marko
Distributia: Jean Gabin (Domnul Charles), Alain Delon (Francis Verlot), Claude Cerval, Maurice Biraud (Louis Naudin), Viviane Romance (Ginette), Carla Marlier (Brigitte), Dora Doll (Contesa Doublianoff), Henri Virlojeux (Mario), José Luis de Vilallonga (Domnul Grimp), Rita Cadillac (Liliane), Anne-Marie Coffinet (Marcelle)..
Durata: 118 minute
An: 1963
Gen: Crima/Drama/Romantic

Filmul – Melodie in subsol
Dupa ispasirea a 5 ani de inchisoare, hotul de cariera Charles este in sfarsit lasat in libertate si este implorat de catre sotia lui Ginette sa revina pe calea cea buna si sa duca impreuna o viata linistita de familie burgheza respectabila. Numai ca varstnicul Charles intentioneaza sa execute o ultima lovitura de maestru inainte de a se pensiona, cu scopul de a castiga o mare suma de bani si de a-si asigura o batranete imbelsugata si confortabila. La indemnul amicului sau Mario, Charles isi propune sa jefuiasca un cazinou de pe Riviera franceza si ii recruteaza in acest scop pe fostul lui coleg de celula Francis Verlot si pe mecanicul Louis, Naudin care sa le serveasca drept sofer.

Melodie in subsol – Mélodie en sous-sol (1963) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.