Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 2nd, 2016

Film – Memento – Memento (2000)

Memento

poster Memento (2000) Memento, thriller psihologic, film american aparut in 2000, regia Christopher Nolan; 2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Sundance.
In rolurile principale: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano.

Caseta film Memento
Titlul original: Memento
Regia: Christopher Nolan
Scenariul: Christopher Nolan
Distributia: Guy Pearce (Leonard), Carrie-Anne Moss (Natalie), Joe Pantoliano (Teddy), Mark Boone Junior (Burt), Stephen Tobolowsky (Sammy), Harriet Sansom Harris (Mrs. Jankis), Callum Keith Rennie (Dodd), Larry Holden (Jimmy), Jorja Fox (Leonard’s wife)
Durata: 113 minute
An: 2000
Gen: Mister/Thriller

Filmul – Memento
Un bărbat amnezic care nu-și mai poate aminti evenimentele recente, folosește notițe și tatuaje pentru a da de urma ucigașului soției lui.

Filmul Memento – Memento (2000) subtitrat

Secvența uimitoare și antologică de la începutul lui Memento implică o crimă și un polaroid cu un cadavru. Fotografia alunecă înapoi în cameră, glonțul e absorbit pe țeava pistolului și Leonard, personajul principal, începe să trăiască invers. Se spune că memoria este unul dintre elementele cheie care separă oamenii de animale și că e un dat esențial al condiției umane. Memento e preocupat de toate aspectele ei, mai ales de felul în care poate fi manipulată. (Cinemagia)

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.