Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 14th, 2020

Film – Mezinul – The Kid Brother (1927) Harold Lloyd, Jobyna Ralston

poster The Kid Brother (1927)The Kid Brother aka The Mountain Lad, film clasic mut, comedie, film american, regia
În rolurile principale: Harold Lloyd, Jobyna Ralston, Walter James.
Hickorys sunt o familie respectată din Hickoryville. Șeriful Jim și fiii săi mari, puternici, Leo și Olin au puțin respect față de cel mai tânăr fiu, Harold, care nu are mușchii lor..

Caseta film The Kid Brother
Titlul original: The Kid Brother
Regia: Ted Wilde, J.A. Howe, Harold Lloyd, Lewis Milestone
Scenariul: Howard J. Green
Distributia: Harold Lloyd (Harold Hickory), Jobyna Ralston (Mary Powers), Walter James (Jim Hickory), Leo Willis (Leo Hickory), Olin Francis (Olin Hickory), Constantine Romanoff (Sandoni), Eddie Boland (“Flash” Farrell), Frank Lanning (Sam Hooper), Ralph Yearsley (Hank Hooper)
Durata: 84 minute
An: 1927
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Mezinul
..Când Jim, Leo și Olin merg la o întâlnire importantă a orașului pentru a discuta despre un baraj, Harold este lasat în urmă. Își pune arma și ecusonul tatălui său și este confundat cu șeriful de „Flash” Farrell, care conduce un spectacol de medicină pentru Mary, după moartea tatălui ei.
Farrell vorbește cu Harold pentru a semna un permis pentru a-l lăsa pe el, pe puternicul Sandoni și pe dansatoarea Mary să dea un spectacol. Mai târziu, Mary încearcă să evite atențiile nedorite ale lui Sandoni și îl întâlnește pe Harold. Sunt atrași unul de celălalt.
Când Jim află că Harold a autorizat spectacolul, el îi ordonă fiului său să-l oprească. Harold încearcă, dar Farrell îl ia în râs, apoi îl leagă.

Mezinul – The Kid Brother (1927)

Server 2