Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 3rd, 2019

Film – Mia și leul alb – Mia et le lion blanc (2018)

Share This
Tags

poster Mia et le lion blanc (2018)Mia et le lion blanc (Mia and the White Lion), aventură, regia Gilles de Maistre.
În rolurile principale: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood.
Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei, care își regăsește fericirea și leagă cu splendidul pui de leu o prietenie extraordinar de strânsă..

Caseta film Mia et le lion blanc
Titlul original: Mia et le lion blanc
Regia: Gilles de Maistre
Scenariul: Prune de Maistre, William Davies
Distributia: Daniah De Villiers (Mia Owen), Mélanie Laurent (Alice Owen), Langley Kirkwood (John Owen), Ryan Mac Lennan (Mick Owen), Lionel Newton (Kevin), Lillian Dube (Jodie), Brandon Auret (Dirk)
Durata: 98 minute
An: 2018
Gen: Aventura/Drama/Familie

Filmul – Mia și leul alb
..Dar, când Charlie ajunge la trei ani, Mia are iarăși un șoc: tatăl ei ascundea de ea un secret. Disperată de gândul că Charlie s-ar putea afla în pericol, Mia se hotărăște să fugă împreună cu acesta. Cei doi prieteni pornesc, astfel, într-o incredibilă călătorie prin savana Africii de Sud în căutarea unui alt ținut, unde Charlie ar putea să trăiască liber.

Mia și leul alb – Mia et le lion blanc (2018)

Server 1 Server 2