Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jan 21st, 2022

Film – Mica Anglie – Mikra Anglia (2013)

Mica Anglie

poster Mikra Anglia (2013)Mikra Anglia, dramă romantică, film de epocă, film Grecia, regia Pantelis Voulgaris.
În rolurile principale: Pinelopi Tsilika, Sofia Kokkali, Aneza Papadopoulou, Andreas Konstantinou.

Caseta film Mikra Anglia (2013)
Titlul original: Μικρά Αγγλία
Titlul alternativ: Little England / Маленькая Англия / Dos hermanas y un amor
Regia: Pantelis Voulgaris
Scenariul: Ioanna Karystiani
Distributia: Penelope Tsilika (Orsa Saltaferou ), Sofia Kokkali (Mosha Saltaferou), Aneza Papadopoulou (Mina Saltaferou), Andreas Konstantinou (Spyros Maltabes), Maximos Moumouris (Nikos Vatokouzis), Vasilis Vasilakis (Savvas Saltaferos), Christos Kalavrouzos (Aimilios), Evangelia Adreadaki (Hadoulaina), Eirini Inglesi (Grandmother Orsa)..
Durata: 160 minute
An: 2013
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Mica Anglie / Două surori și o iubire
Acțiunea are loc pe insula Andros, unde locuiesc Orsa, în vârstă de 20 de ani, și sora ei mai mică, Moscha. Orsa este profund îndrăgostită de Spyros Matabes, un locotenent, dar nu și-a dezvăluit niciodată secretul nimănui. Pe de altă parte, Moscha visează să părăsească Andros și să scape de soarta femeilor de a se căsători cu marinari, care de obicei sunt departe de familiile lor. Mama lor, Mina, care este căsătorită cu un căpitan, consideră dragostea un necaz și, depășind emoțiile lor, își dorește ca fiicele ei să facă căsătorii bogate.
Drept urmare, Orsa se căsătorește cu căpitanul Nikos Vatokouzis, iar Moscha cu Spyros Matabes, un căpitan acum de care sora ei este îndrăgostită. Cele două femei locuiesc în casa duplex a familiei și dragostea interzisă le va tulbura viața.

Click aici pentru toate filmele Drama la magazinweb.net

Mikra Anglia (2013)