Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 19th, 2019

Film – Mica insula – Small Island (2009) Naomie Harris, Hugh Quarshie

Share This
Tags

poster Small Island (2009)Small Island, dramă, două episoade, film Marea Britanie, regia John Alexander.
În rolurile principale: Naomie Harris, Hugh Quarshie, Terence Frisch.
În 1939, Hortense, o fata nelegitimă, dar inteligentă și ambițioasă, este crescută in Jamaica de familia lui Michael, un barbat carismatic și liber, care se alătură forțelor aeriene când izbucnește războiul și se duce în Anglia.
După război, Hortense, acum o profesoara calificata, face o căsătorie de conveniență cu Gilbert Joseph, pentru care plătește calatoria lui în Anglia, cu condiția că el sa trimita dupa ea.
Ea nu numai că speră să-l vadă pe Michael, ci crede că viata în Marea Britanie îi va oferi mai multă sferă de acțiune..

Caseta film Small Island
Titlul original: Small Island
Regia: John Alexander
Scenariul: Paula Milne, Sarah Williams
Distributia: Naomie Harris (Hortense), Hugh Quarshie (Narrator), Terence Frisch (Taxi Driver), Ruth Wilson (Queenie), David Oyelowo (Gilbert), Roger Sloman (Mr. Todd), Ashley Walters (Michael), Glen Campbell (Mr. Philip Roberts), Leonie Forbes (Miss Jewel), Rachel Pickup (Mrs. Ryder)..
Durata: 3 ore
An: 2009
Gen: Drama

Filmul – Mica insula
..Când sosește la Londra în 1948, este extrem de dezamăgită de singura cameră în care trebuie să trăiască și de prejudecățile evidente a culorii pielii. Queenie, cea in casa careia locuieste este o femeie obisnuita si liberală, dar dezamăgita. Ea se căsătorește cu Bernard, un barbat decent, dar plictisitor și asexuat, ca să o îndepărteze de ferma familiei.
În timp ce Bernard, acum prezumat dispărut (a fost în Forțele Aeriene în timpul războiului), ea a luat mai întâi locatari de la forțele armate, în parte pentru companie, inclusiv pe Michael, cu care a făcut sex.

Mica insula – Small Island (2009) subtitrat

Partea 1 Partea 2