Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 15th, 2015

Film – Michiel de Ruyter – Amiralul – Michiel de Ruyter – Admiral (2015)

Michiel de Ruyter – Amiralul

poster Michiel de Ruyter - Admiral (2015) Michiel de Ruyter, film olandez istoric biografic si de actiune, film aparut in 2015, regia Roel Reiné.
In rolurile principale: Charles Dance, Rutger Hauer, Barry Atsma.

Caseta film Michiel de Ruyter
Titlul original: Michiel de Ruyter
Titlul alternativ: Admiral
Regia: Roel Reiné
Scenariul: Lars Boom, Alex van Galen
Distributia: Charles Dance (Regele Charles al II-lea al Angliei), Rutger Hauer (Maarten Tromp), Barry Atsma (Johan de Witt), Derek de Lint (Kievit), Aurélie Meriel (Louise), Daniel Brocklebank (Lord Cancelar), Tygo Gernandt (Van Ghent), Filip Peeters (Dequesne), Frank Lammers (Michiel de Ruyter), Egbert Jan Weeber (Willem III), Roeland Fernhout (Cornelis de Witt), Sanne Langelaar (Anna de Ruyter), Ella-June Henrard (Maria-Stuart)..
Durata: 151 minute
An: 2015
Gen: Actiune/Biografic/Istoric

pictura Michiel de Ruyter

Portretul lui van Michiel de Ruyter

 Michiel Adriaenszoon de Ruyter (n.24 Martie 1607 – m.29 Aprilie 1676), a fost un amiral olandez. Cel mai faimos și unul din cei mai experimentați amirali din istoria Olandei, cunoscut pentru rolul său în Războaiele Anglo-Olandeze din secolul al XVII-lea. Iubit de marinari și soldați, de Ruyter a avut victorii importante împotriva Franței și Angliei, cea mai importantă fiind Raidul de pe Medway (sau: Bătălia de la Medway).
Bătălia de la Medway a fost evocată de pictorul Pieter Cornelisz van Soest, în lucrarea sa: Atacul de la Medway, Iunie 1667. Bătălia de la Medway a fost cea mai grea înfrângere suferită de Flota Engleză, când, între altele, a fost capturată și nava HMS Royal Charles.
Michiel de Ruyter: pictura de Ferdinand Bol in 1667
Pictura, cu titlul Portretul lui van Michiel de Ruyter, are dimensiunile 150 x 127 cm și se află la National Maritime Museum în Anglia (Adresă: Park Row, Greenwich, London SE10 9NF, Regatul Unit).

Filmul – Michiel de Ruyter – Amiralul
După ce tânăra republică Olanda este atacată de Anglia, Franţa şi Germania, iar ţara însăşi este pe marginea unui război civil, un singur om are suficient credit pentru a conduce cea mai importantă armă – flota olandeză, iar acela este Michiel de Ryuter.

Filmul Michiel de Ruyter – Amiralul – Michiel de Ruyter – Admiral (2015) subtitrat


 

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.