Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 6th, 2019

Film – Mickey One (1965) Warren Beatty, Alexandra Stewart / subtitrat

Share This

poster Mickey One (1965)Mickey One, crimă dramă, film american, regia Arthur Penn.
În rolurile principale: Warren Beatty, Alexandra Stewart, Hurd Hatfield.
Dupa ce a provocat mânia mafiei, un comic de stand-up, fuge din Detroit la Chicago, numit Mickey One (din numele grec Mikolas Ongeoffery, pe un card de securitate socială pe care îl fură de pe o persoana fără adăpost).
El folosește cardul pentru a-și găsi un loc de muncă pentru o cină proasta.
În cele din urmă, el se întoarce pe scenă ca un comic stand-up, dar este precaut să devină un comic de succes, de teamă că va atrage prea multă atenție.

Caseta film Mickey One
Titlul original: Mickey One
Regia: Arthur Penn
Scenariul: Alan Surgal
Distributia: Warren Beatty (Mickey One), Alexandra Stewart (Jenny Drayton), Hurd Hatfield (Ed Castle), Franchot Tone (Rudy Lopp), Teddy Hart (George Berson), Jeff Corey (Larry Fryer), Kamatari Fujiwara (The Artist), Donna Michelle (The Girl), Ralph Foody (Police Captain), Norman Gottschalk (The Evangelist), Richard Lucas (Employment Agent), Jack Goodman (Cafe Manager)..
Durata: 93 minute
An: 1965
Gen: Crima/Drama

Filmul – Mickey One
..Când primește o rezervare la clubul Xanadu, el descoperă că prima sa repetiție a devenit o “audiție” specială pentru un bărbat nevăzut cu o voce înspăimântătoare.
Inspaimantat, că mafia l-a găsit, Mickey fuge.

Mickey One (1965) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3