Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 31st, 2019

Film – Micul străin – The Little Stranger (2018)

poster The Little Stranger (2018)The Little Stranger, dramă horror, film Irlanda / Marea Britanie / Franța, regia Lenny Abrahamson.
În rolurile principale: Domhnall Gleeson, Will Poulter, Ruth Wilson.
Bazat pe romanul cu același nume, The Little Stranger (2018) spune povestea doctorului Faraday, fiul unei îngrijitoare, care și-a construit o viață respectabilă și liniștită ca medic în mediul rural. Într-o vară călduroasă a anului 1947, el este chemat la un pacient la Hundreds Hall, unde a lucrat odată mama lui. „The Hall” a fost locuită de familia Ayres mai mult de două secole, dar acum este în declin, iar locuitorii săi, mama, fiul și fiica, sunt bântuiți de ceva mai amenințător decât un mod de viață muribund..

Caseta film The Little Stranger
Titlul original: The Little Stranger
Regia: Lenny Abrahamson
Scenariul: Lucinda Coxon
Distributia: Domhnall Gleeson (Dr. Faraday), Ruth Wilson (Caroline Ayres), Will Poulter (Roderick Ayres), Liv Hill (Betty), Charlotte Rampling (Mrs Ayres), Harry Hadden-Paton (Dr David Granger), Anna Madeley (Anne Granger), Richard McCabe (Dr Seeley)
Durata: 111 minute
An: 2018
Gen: Drama/Horror/Mister

Filmul – Micul străin
..Familia Ayres îl întâmpină cu bucurie pe Faraday și expertiza sa, dar curând el este tras în misterul casei aparent bântuită de o fantomă malefică. Pe măsură ce devine din ce în ce mai implicat în viața familiei, Faraday nu are nicio idee cât de strâns și cât de terifiant este pe cale să se împletească povestea familiei cu propria sa soartă.

Micul străin – The Little Stranger (2018)

Server 2 Server 3