Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Dec 10th, 2017

Film – Micuța slovenă – Slovenka – A Call Girl (2009)

Micuța slovenă

poster Slovenka - A Call Girl (2009)Slovenka, dramă, film sloven apărut în anul 2009, regia Damjan Kozole.
În rolurile principale: Nina Ivanisin, Peter Musevski, Primoz Pirnat.
Alexandra este o studentă din Krsko, un mic oraș din Slovenia, în timp ce studiază limba engleză în Ljubljana, capitala Sloveniei. Are un plan de a cuceri lumea. Muncind ca prostituată, viața ei se îndreaptă în direcția dorită..

Caseta film Slovenka
Titlul original: Slovenka
Titlul alternativ: A Call Girl, Slovenian Girl
Regia: Damjan Kozole
Scenariul: Damjan Kozole, Matevz Luzar
Distributia: Nina Ivanisin (Aleksandra), Peter Musevski (Edo), Primoz Pirnat (Zdravko), Marusa Kink (Vesna), Uros Fürst (Gregor), Dejan Spasic (Mile), Aljosa Kovacic (Peter), Andrej Murenc (Miha), Ales Valic (Professor Mrak), Marjuta Slamic (Bank Clerk), Ivo Godnic (Helmut), Cedric Brelet von Sydow (Man from Paris)..
Durata: 90 minute
An: 2009
Gen: Drama

Filmul – Micuța slovenă
Alexandra are 23 de ani și studiază limba engleză în Liubliana. Pare destul de neinteresată de învățătură și mai preocupată să strîngă bani pentru o viață mai bună. Nimeni nu știe că Alexandra publică anunțuri sub numele de „fata slovenă” și că prostituția este sursa ei secretă de venit. „Slovenka” devine curând celebră în tabloide, ceea ce face foarte dificil pentru Alexandra să le ascundă adevărul prietenilor ei și să-l mintă în continuare pe blajinul și sincerul ei tată. Dar nu are de ales: să spună adevărul ar însemna să piardă totul.

Micuța slovenă – Slovenka – A Call Girl (2009) subtitrat