Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 16th, 2019

Film – Milionara – The Millionairess (1960) Sophia Loren, Peter Sellers

Milionara

poster The Millionairess (1960)The Millionairess, comedie, film Marea Britanie, regia Anthony Asquith.
În rolurile principale: Sophia Loren, Peter Sellers, Alastair Sim.
Epifania Parerga (Sophia Loren) este o femeie care a moştenit o avere fabuloasă cu condiţia să se căsătorească cu un bărbat care va fi în stare să transforme 500 de lire în 15 000 de lire în decurs de 90 de zile. Dar prima sa căsătorie cu Alastair este un dezastru. Vizitează un psihiatru pentru a-şi da seama unde a greşit. Analistul ei doctorul Adrian încearcă să o seducă. Epifania era gata să renunţe când îl întâlneşte pe doctorul indian Kabir un om foarte instruit şi timid care oferă asistenţă medicală persoanelor fără posibilităţi..

Caseta film The Millionairess
Titlul original: The Millionairess
Regia: Anthony Asquith
Scenariul: George Bernard Shaw, Riccardo Aragno, Wolf Mankowitz
Distributia: Sophia Loren (Epifania Parerga), Peter Sellers (Dr. Ahmed el Kabir), Alastair Sim (Julius Sagamore), Vittorio De Sica (Joe), Dennis Price (Dr. Adrian Bland), Gary Raymond (Alastair Fitzfassenden), Alfie Bass (Fish Curer), Miriam Karlin (Mrs. Joe), Noel Purcell (Professor Merton), Virginia Vernon (Polly), Graham Stark (Butler), Diana Coupland (Nurse), Pauline Jameson (Muriel Pilkington), Eleanor Summerfield (Mrs. Willoughby), Willoughby Goddard (President), Basil Hoskins (1st Secretary), Gordon Sterne (2nd Secretary), Tempe Adam (Gloria), Wally Patch (Tubby Isaacs, Whelk Seller), Charles Hill (Corelli)
Durata: 90 minute
An: 1960
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Milionara
..Acesta nu este impresionat nici de banii nici de frumuseţea ei pentru că şi-a luat un angajament faţă de mama sa că se va căsători cu o femeie care va fi în stare să trăiască cu numai 500 de rupii pe zi, echivalentul a 35 de şilingi, timp tot de 90 de zile. Epifania decide că acesta este bărbatul cu care se va căsători. Ea găseşte un loc de muncă la o firmă italiană, dar va reorganiza firma şi o va trece pe profit. Finanţează o clinică nouă pentru Kabir, dar acesta refuză în continuare să răspundă avansurilor ei. Erifania lansează provocarea: ea să trăiască cu bani puţini timp de 90 de zile şi el să tripleze veniturile clinicii în aceeaşi perioadă.

Milionara – The Millionairess (1960)

Server 1
Server 2

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.