Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Nov 28th, 2019

Film – Mincinosul mincinoșilor – Liar Liar (1997) Jim Carrey

poster Liar Liar (1997)Liar Liar, comedie fantezie, film american, regia Tom Shadyac; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Jim Carrey, Maura Tierney, Amanda Donohoe.
Fletcher Reede (Jim Carrey) este un avocat obsedat de munca lui care își câștigă existența mințind pe toată lumea. Acest prost obicei l-a transformat într-un om prosper, dar îl îndepărtează în timp de soția lui Audrey (Maura Tierney) și începe să-i afecteze și relația cu fiul său, Max (Justin Cooper).
Deși Fletcher i-a promis de mai multe ori lui Max că va veni la aniversarea lui de opt ani, în momentul în care apare ceva important la muncă, uită cu desăvârșire de petrecere. Într-un târziu sună acasă și se scuză într-un mod atât de penibil, încât chiar și fiul lui iși dă seama că tatăl său este cel mai mare mincinos de pe pământ..

Caseta film Liar Liar
Titlul original: Liar Liar
Regia: Tom Shadyac
Scenariul: Paul Guay, Stephen Mazur, Judd Apatow
Distributia: Jim Carrey (Fletcher Reede), Maura Tierney (Audrey Reede), Justin Cooper (Max Reede), Jennifer Tilly (Samantha Cole), Amanda Donohoe (Miranda), Jason Bernard (Judge Marshall Stevens), Cary Elwes (Jerry), Swoosie Kurtz (Dana Appleton), Anne Haney (Greta), Eric Pierpoint (Richard Cole), Chip Mayer (Kenneth Falk), Mitchell Ryan (Mr. Allan), Cheri Oteri (Jane)..
Durata: 86 minute
An: 1997
Gen: Comedie

Filmul – Mincinosul mincinoșilor
..Când vine timpul să sufle în lumânări, Max își pune o dorință: ca tatăl lui să nu mai poată spune nici o minciună pentru o zi întreagă. În mod miraculos, dorința micuțului se îndeplinește și a doua zi, marele avocat descoperă că este total incapabil de a spune ceva ce nu este adevărat.
Viața lui ia cu totul o altă turnură, în principal din cauza încurcăturilor în lanț atât în firma unde lucra cât și în procesul de divorț în care era implicat.

Mincinosul mincinoșilor – Liar Liar (1997)

Server 2