Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 2nd, 2018

Film – Minciuni adevărate – True Lies (1994) Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis

Minciuni adevărate

poster True Lies (1994)True Lies, acțiune aventură, film american, regia James Cameron.
În rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold.
Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) duce o viață dublă, îndeplinind misiuni sub acoperire pentru Guvernul SUA în cadrul unei organizații denumite “The Omega Sector” care se ocupă cu combaterea terorismului.

Caseta film True Lies
Titlul original: True Lies
Regia: James Cameron
Scenariul: James Cameron
Distributia: Arnold Schwarzenegger (Harry Tasker), Jamie Lee Curtis (Helen Tasker), Tom Arnold (Albert ‘Gib’ Gibson), Art Malik (Salim Abu Aziz), Bill Paxton (Simon), Tia Carrere (Juno Skinner), Eliza Dushku (Dana Tasker), Grant Heslov (Faisal), Charlton Heston (Director Spencer Trilby), Marshall Manesh (Jamal Khaled), James Allen (Colonel), Ofer Samra (Yusef)
Durata: 141 minute
An: 1994
Gen: Actiune/Comedie/Thriller

Filmul – Minciuni adevărate
Henry Tasker este, aparent, un agent de vanzari obsedat de munca. El o va seduce pe sotia sa cu o minciuna care va prinde foarte bine. Ii spune ca este un agent secret. Asa de secret ca in momentul in care o suspecteaza de o aventura extramaritala incepe s-o fileze impreuna cu alti agenti. In acelasi timp, el primeste misiunea sa lichideze un grup foarte periculos de teroristi dintr-o fosta republica sovietica implicati in traficul cu arme nucleare. In final, complicata tesatura de intrigi se va descalci cu o lovitura de teatru. Henry Tasker duce, in fapt, o viata dubla. Ziua este un amarat agent de vanzari, iar noaptea cel mai bun agent secret al guvernului american. Teroristii au legaturi incredibile cu lumea politica si de afaceri, iar sotia sa nu este deloc ceea ce pare a fi.

Minciuni adevărate – True Lies (1994) subtitrat