Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 25th, 2018

Film – Minele regelui Solomon – King Solomon’s Mines (2004) Patrick Swayze, Alison Doody

Minele regelui Solomon

poster King Solomon's Mines (2004)King Solomon’s Mines, aventură, miniserie de televiziune în două părți din 2004 bazată pe romanul cu același nume din 1885 al lui H. Rider Haggard și pe adaptările anterioare; film american, regia Steve Boyum.
În rolurile principale: Patrick Swayze, Alison Doody, Roy Marsden.
Existenta unei pietre ce-ti da puterea de a stapani, naste multe probleme cercetatorului care a reusit sa alcatuiasca mapa care duce catre minele regelui Solomon. Este capturat de Twala, un conducator care vrea piatra cu orice pret. Obligat de acesta, barbatul isi roaga fata sa gaseasca cheia care duce catre comoara. Aceasta apeleaza la un vanator specialist, Qatermain, care desi nu crede in existenta minele, o ajuta doar pentru a face rost de bani pentru a-si lua fiul acasa.

Caseta film King Solomon’s Mines
Titlul original: King Solomon’s Mines
Regia: Steve Boyum
Scenariul: H. Rider Haggard, Steven H. Berman
Distributia: Patrick Swayze (Allan Quartermain), Alison Doody (Elizabeth Maitland), Roy Marsden (Captain John Good), John Standing (Professor Sam Maitland), Gavin Hood (Bruce McNabb), Sidede Onyulo (Umbopa), Ian Roberts (Sir Henry Curtis), Nick Boraine (Ivan Fleekov), Hakeem Kae-Kazim (Twala), Lesedi Mogoathle (Gagool – sorcerer), Langley Kirkwood (Sergei), Godfrey Lekala (Khiva), Mesia Gumede (Ventvogel), Morne Visser (Petre), Douglas Bristow (Bushell), Graham Hopkins (Austin)
Durata: 173 minute
An: 2004
Gen: Actiune/Aventura/Fantezie

Filmul – Minele regelui Solomon
Nimeni nu știe dacă legendarul mormânt există cu adevărat. Cei care au plecat în căutarea lui nu s-au mai întors niciodată. Se spune că oricine îl găsește devine cel mai bogat suflet de pe suprafața pământului – alții spun că cel mai blestemat. Acum, un om îndrăzneț este angajat să afle ce este adevărat, ce este mit și ce este cu adevărat îngropat în întunericul Minelor Regelui Solomon.

Minele regelui Solomon – King Solomon’s Mines (2004) subtitrat
Partea 1Partea 2