Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 25th, 2019

Film – Mingea de foc – Ball of Fire (1941) Gary Cooper, Barbara Stanwyck

Share This
Tags

poster Ball of Fire (1941)Ball of Fire, comedie, film american, regia Howard Hawks; 3 nominalizări Oscar.
În rolurile principale: Gary Cooper, Barbara Stanwyck, Oskar Homolka.
Povestea se referă la un grup de profesori care se străduiesc de ceva vreme să scrie o enciclopedie a tuturor cunoștințelor umane. Cel mai tânăr dintre aceștia, profesorul Bertram Potts, este un savant de gramatică și limbi străine care studiază pentru enciclopedie ‘American Slang’ și se îndrăgostește între timp de cantareata O’Shea..

Caseta film Ball of Fire
Titlul original: Ball of Fire
Regia: Howard Hawks
Scenariul: Charles Brackett, Billy Wilder
Distributia: Gary Cooper (Professor Bertram Potts), Barbara Stanwyck (Katherine “Sugarpuss” O’Shea), Oskar Homolka (Professor Gurkakoff), Henry Travers (Professor Jerome), S.Z. Sakall (Professor Magenbruch), Tully Marshall (Professor Robinson), Leonid Kinskey (Professor Quintana), Richard Haydn (Professor Oddley), Aubrey Mather (Professor Peagram), Dana Andrews (Joe Lilac)..
Durata: 111 minute
An: 1941
Gen: Comedie

Filmul – Mingea de foc
..Savanții sunt obișnuiți să lucreze în medii izolate și in singurătate. Bertram devine interesat de vocabularul de argou. O’ Shea ezită să îl ajute în cercetările sale pe profesor, dar are nevoie să se ascundă de poliție în casa în care profesorii își fac cercetările.

Mingea de foc – Ball of Fire (1941) subtitrat