Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 6th, 2020

Film – Mișcarea perfectă – Just Wright (2010) Queen Latifah, Common

poster Just Wright (2010)Just Wright, comedie romantică, film american, regia Sanaa Hamri.
În rolurile principale: Queen Latifah, Common, Paula Patton.
Leslie Wright este o fizioterapeută de culoare, care pare să fi tras lozul câștigător atunci când starul NBA Scott McKnight o angajează pentru a-l ajuta să se recupereze după o accidentare atât de gravă încât cariera de baschetbalist profesionist îi este pusă în pericol. Singura problemă este aceea că, pe măsură ce îl antrenează pe Scott pentru a reveni la forma sportivă care l-a consacrat, Leslie se îndrăgostește de el și își dorește să devină mai mult decât o simplă prietenă a vedetei..

Caseta film Just Wright
Titlul original: Just Wright
Regia: Sanaa Hamri
Scenariul: Michael Elliot
Distributia: Queen Latifah (Leslie Wright), Common (Scott McKnight), Paula Patton (Morgan Alexander), James Pickens Jr. (Lloyd Wright), Pam Grier (Janice Wright), Phylicia Rashad (Ella McKnight), Laz Alonso (Mark Matthews), Mehcad Brooks (Angelo Bembrey), Michael Landes (Nelson Kaspian), Leo Allen (Paul), Dwight Howard (Himself), Dwyane Wade (Himself), Rashard Lewis (Himself), Bobby Simmons Jr. (Himself)..
Durata: 100 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Romantic/Sport

Filmul – Miscarea perfecta
.. Situația se complică după ce frumoasa și zvelta Morgan Alexander, cea mai bună amică a lui Leslie Wright, devine la rândul ei interesată de jucătorul de baschet și aspiră la statutul de soție a unui star NBA. Dilema fizioterapeutei este dacă ar trebui să renunțe la prietena pe care a trădat-o și care îl vânează pe bărbatul pe care îl iubește, sau dacă ar fi mai indicat să abandoneze șansa de a fi fericită și a nu lupta pentru a obține afecțiunea lui Scott McKnight.

Mișcarea perfectă – Just Wright (2010)

Server 1
Server 2