Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 25th, 2019

Film – Mișcări periculoase – Changing Lanes (2002) Ben Affleck, Samuel L. Jackson

poster Changing Lanes (2002)Changing Lanes, dramă, thriller, film american, regia Roger Michell.
În rolurile principale: Ben Affleck, Samuel L. Jackson, Kim Staunton.
Un blocaj rutier la o ora de varf, pe o strada din New York este ceva normal si nu ar avea cum sa declanseze o reactie in lant care sa duca la distrugerea a doua vieti omenesti. Dar in aceasta zi, la aceasta ora, o ciocnire minora va transforma doi straini in dusmani de moarte..

Caseta film Changing Lanes
Titlul original: Changing Lanes
Titlul alternativ: Fuera de control / Dérapages incontrôlés / Ipotesi di reato / Al límite de la verdad
Regia: Roger Michell
Scenariul: Chap Taylor, Michael Tolkin
Distributia: Ben Affleck (Gavin Banek), Samuel L. Jackson (Doyle Gipson), Kim Staunton (Valerie Gipson), Toni Collette (Michelle), Sydney Pollack (Stephen Delano), Tina Sloan (Mrs. Delano), Richard Jenkins (Walter Arnell), Akil Walker (Stephen Gibson), Cole Hawkins (Danny Gipson), Ileen Getz (Ellen), Jennifer Dundas Lowe (Mina Dunne), Matt Malloy (Ron Cabot), Amanda Peet (Cynthia Banek)..
Durata: 99 minute
An: 2002
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Mișcări periculoase
..Modalitatile lor de a se distruge unul pe celalalt difera, dar scopul lor este unul comun: fiecare va incerca in mod sistematic sa distruga viata celuilalt intr-un efort disperat de a recastiga ceva pierdut.

Intarziind la tribunal, puternicul avocat Gavin Banek (Ben Affleck) se strecoara prin traficul aglomerat. Pe o banda diferita se afla Doyle Gibson (Samuel L. Jackson), un tata a carui sansa de a-si vedea copii depinde de decizia unui judecator care are de rezolvat multe cazuri si nu are deloc timp de pierdut.

Mișcări periculoase – Changing Lanes (2002)