Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 22nd, 2023

Film – Misionarul – City of Joy (1992) Patrick Swayze, Pauline Collins

Share This
Tags

Misionarul

poster City of Joy (1992)City of Joy, dramă, film Franța / Marea Britanie, regia Roland Joffé.
În rolurile principale: Patrick Swayze, Pauline Collins, Om Puri.
O drama impresionanta despre un doctor american extrem de instarit (Patrick Swayze), care invata o lectie importanta despre viata, in unul din cele mai sarace orase de pe glob.
Max Lowe (Patrick Swayze), este chirurg cu renume in Huston, pana in momentul in care pierde un pacient pe masa de operatie. El decide sa paraseasca America si sa calatoreasca in India, unde spera sa se regaseasca..

Caseta film City of Joy
Titlul original: City of Joy
Regia: Roland Joffé
Scenariul: Dominique Lapierre, Mark Medoff
Distributia: Patrick Swayze (Max Lowe), Om Puri (Hasari Pal), Pauline Collins (Joan Bethel), Vishal Slathia (Joey Barton), Shabana Azmi (Kamla H. Pal), Anashua Majumdar (Selima), Ayesha Dharker (Amrita H. Pal), Santu Chowdhury (Shambu H. Pal), Imran Badsah Khan (Manooj H. Pal), Shyamanand Jalan (Mr. Ghatak, the godfather), Anjan Dutt (Dr Sunil), Art Malik (Ashok Ghatak), Nabil Shaban (Anouar)..
Durata: 132 minute
An: 1992
Gen: Drama

Filmul – Misionarul
..La putin timp dupa ce ajunge la Calcutta, Max este atacat de un grup de hoti, care il lasa nu numai fara bani, dar si fara pasaport. Ajutat de un localnic, Max ajunge in cea mai saraca mahala a orasului, unde o intalneste pe Joan Bethel (Pauline Collins), o calugarita care incearca sa puna bazele unei clinici medicale. Convins de Joan, Max decide sa se implice, iar aceasta experinta ii va schimba radical viata.

Misionarul – City of Joy (1992)