Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 26th, 2018

Film – Miss Agent Secret 2: Înarmată și seducătoare – Miss Congeniality 2 Armed & Fabulous (2005) Sandra Bullock

Miss Agent Secret 2: Înarmată și seducătoare

poster Miss Congeniality 2 Armed & Fabulous (2005)Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous aka Miss Congeniality 2, comedie, film american, regia John Pasquin.
În rolurile principale: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano.
Lucrurile nu au mers prea bine in ultima vreme. Suferind inca de pe urma unei iubiri destramate si frustrata sa afle ca noua ei nou descoperita ii pune in pericol munca sub acoperire pe care o iubeste, Gracie il lasa fara a se opune pe seful ei, Agentul McDonald (ERNIE HUDSON), sa o convinga sa serveasca Biroul in singurul mod acum posibil: coafata si aranjata pentru circuitul talk-show-urilor ca „fata FBI-ului.” Folosindu-se de persoana cu cel mai mare impact in PR din istoria agentiei, FBI o obliga pe noua fata de afis sa ia parte la un carusel de sedinte foto unde isi expune din nou ispravile pe scena de spectacol in fata unui public care o adora, cu ajutorul stilistului sau personal Joel (DIEDRICH BADER) care o ajuta sa-si cizeleze trasaturile de caracter dure..

Caseta film Miss Congeniality 2 Armed & Fabulous
Titlul original: Miss Congeniality 2 Armed & Fabulous
Regia: John Pasquin
Scenariul: Marc Lawrence
Distributia: Sandra Bullock (Gracie Hart), Regina King (Sam Fuller), Enrique Murciano (Jeff Foreman), William Shatner (Stan Fields), Ernie Hudson (Harry McDonald), Heather Burns (Cheryl Frasier / Miss United States), Diedrich Bader (Joel), Treat Williams (Walter Collins), John DiResta (Agent Clonsky), Abraham Benrubi (Lou Steele), Nick Offerman (Karl Steele), Eileen Brennan (Carol Fields)..
Durata: 115 minute
An: 2005
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Miss Agent Secret 2: Înarmată și seducătoare
..Desi mai retinuta la inceput, lui Gracie incepe in curand sa-i placa atentia si nu dureaza mult pana cand isi intra in rol un pic prea mult. Noul ei partener, Sam Fuller (REGINA KING), un agent dur, ambitios care in mod clar nu este cel mai mare admirator al ei, este primul care constata ca starul rasfatat al Biroului se transforma intr-o Barbie a FBI.

Miss Agent Secret 2: Înarmată și seducătoare – Miss Congeniality 2 Armed & Fabulous (2005)
subtitrat