Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 17th, 2015

Film – Misterele Berlinului – The Good German (2006)

Misterele Berlinului

poster The Good German (2006) The Good German, drama, film american aparut in 2006, regia Steven Soderbergh.
In rolurile principale: George Clooney, Cate Blanchett, Tobey Maguire.

Filmul The Good German (2006) este o adaptare cinematografica dupa romanul scris de Joseph Kanon: The Good German, roman publicat in anul 2001.

Caseta film The Good German
Titlul original: The Good German
Regia: Steven Soderbergh
Scenariul: Paul Attanasio, Joseph Kanon
Distributia: George Clooney (Capitanul Jacob “Jake” Geismar), Cate Blanchett (Lena Brandt), Tobey Maguire (caporal Patrick Tully), Beau Bridges (Colonel Muller), Tony Curran (Danny), Leland Orser (Capitan Bernie Teitel), Jack Thompson (Breimer), Robin Weigert (Hannelore), Ravil Isyanov (General Sikorsky), Dave Power (Locotenent Hasso Schaeffer), Christian Oliver (Emil Brandt), Dominic Comperatore (Levi)
Durata: 105 minute
An: 2006
Gen: Drama/Mister/Thriller

FilmulMisterele Berlinului
Berlin. Iulie 1945.
Corespondentul de război Jake Geismer tocmai a ajuns la Conferinţa de Pace de la Potsdam pentru a acoperi subiectul. Aici, liderii Aliaţi se vor întâlni pentru a hotărî soarta Germaniei înfrânte şi a Europei proaspăt eliberate, sperând de asemenea să găsească ceea ce a mai rămas de valoare pentru ei. Nu e prima vizită a lui Jake la Berlin. A condus cândva un birou de ştiri aici. S-a îndrăgostit aici. Dar toate astea par trecute de o veşnicie pe măsură ce înaintează în oraşul devastat pe drumul de la aeroport la hotelul din zona americană.

Filmul Misterele Berlinului – The Good German (2006) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.