Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 4th, 2018

Film – Misteriosul Bagger Vance – The Legend of Bagger Vance (2000) Will Smith, Matt Damon, Charlize Theron

Share This
Tags

Misteriosul Bagger Vance / Legenda lui Bagger Vance

poster The Legend of Bagger Vance (2000)The Legend of Bagger Vance, dramă, film american, regia Robert Redford.
În rolurile principale: Will Smith, Matt Damon, Charlize Theron.
Copil minune al orașului Savannah, campion de golf tot atât de fenomenal cât de precoce, și logodnic al încântătoarei și foarte bogatei Adèle Invergordon, Rannulph Junuh nu scapă totuși de încorporare. Împreună cu tovarășii săi de arme, este trimis pe frontul european al Primului Război Mondial. După câțiva ani, în care nu se mai aude nimic despre el, toată lumea crezându-l mort, Junuh se reîntoarce acasă în deplin anonimat, urmărit fiind de amintirea atrocităților pe care le-a trăit în Europa. Marea depresiune economică necruțând pe nimeni, John Invergordon, ruinat, se sinucide, lăsându-și o fiică desperată, împovărată de datorii și un parcurs de golf nou-nouț.

Caseta film The Legend of Bagger Vance
Titlul original: The Legend of Bagger Vance
Regia: Robert Redford
Scenariul: Jeremy Leven
Distributia: Will Smith (Bagger Vance), Matt Damon (Rannulph Junuh), Charlize Theron (Adele Invergordon), Bruce McGill (Walter Hagen), Joel Gretsch (Bobby Jones), J. Michael Moncrief (Hardy Greaves), Lane Smith (Grantland Rice), Peter Gerety (Neskaloosa), Wilbur Fitzgerald (Roy), Jack Lemmon (Narrator / Old Hardy Greaves)..
Durata: 126 minute
An: 2000
Gen: Drama/Sport

Filmul – Misteriosul Bagger Vance / Legenda lui Bagger Vance
Savannah-Georgia, anii ‘20.
Dupa moartea tatalui, tanara Adele decide sa scape de datorii, organizand un mare concurs de golf cu un premiu de 10.000 dolari. La competitie participa si un fost soldat, adevarat talent nativ, care, din cauza razboiului, a pierdut sansa de a se afirma. Filmul rememoreaza drumul parcurs de acesta de la glorie la prabusire, dezvaluind totodata si eforturile jucatorului de a-si recastiga faima pierduta, cu ajutorul misteriosului Bagger Vance.

Misteriosul Bagger Vance – The Legend of Bagger Vance (2000) subtitrat