Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 4th, 2018

Film – Moartea neagră – Black Death (2010) Sean Bean, Eddie Redmayne, Carice van Houten

Moartea neagră

poster Black Death (2010)Black Death, acțiune horror, coproducție germano-britanică, regia Christopher Smith.
În rolurile principale: Sean Bean, Eddie Redmayne, Carice van Houten.
În Anglia medievală, în perioada în care ciuma a lovit pentru prima oară, un tânăr călugăr pe nume Osmund este însărcinat să îl conducă pe Ulric, un cavaler neînfricat, și grupul său de mercenari, în mijlocul unei mlaștini îndepărtate..

Caseta film Black Death
Titlul original: Black Death
Regia: Christopher Smith
Scenariul: Dario Poloni, Christopher Smith
Distributia: Sean Bean (Ulric), Eddie Redmayne (Osmund), Carice van Houten (Langiva), John Lynch (Wolfstan), Tim McInnerny (Hob), Kimberley Nixon (Averill), Andy Nyman (Dalywag), David Warner (The Abbot), Johnny Harris (Mold), Emun Elliott (Swire), Tygo Gernandt (Ivo), Jamie Ballard (Griff), Daniel Steiner (Monk), Nike Martens (Elena)
Durata: 101 minute
An: 2010
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Istoric/Horror/Mister

Filmul – Moartea neagră
..Misiunea lor este aceea de a prinde și omorî un necromant care, în cele din urmă, se dovedește a fi o frumoasă și tânără femeie, Langiva. Aceasta era capabilă să readucă la viață orice corp. Osmund e măcinat pe de o parte de dragostea față de Dumnezeu și, pe de altă parte, de dragostea față de tânără. Coșmarul călătoriei începe în mometul în care Langiva își arată adevărata identitate.

Moartea neagră – Black Death (2010) subtitrat