Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 13th, 2018

Film – Moliere – Molière (2007)

Molière

poster Moliere (2007)Moliere, comedie, film francez, regia Laurent Tirard.
În rolurile principale: Romain Duris, Laura Morante, Ludivine Sagnier.
Întemnițat pentru datorii, Molière este salvat de un aristocrat care are nevoie de ajutorul lui pentru a seduce o tânără.

Caseta film Molière
Titlul original: Molière
Regia: Laurent Tirard
Scenariul: Laurent Tirard, Grégoire Vigneron
Distributia: Romain Duris (Jean-Baptiste Poquelin), Fabrice Luchini (M. Jourdain), Laura Morante (Elmire Jourdain), Edouard Baer (Dorante), Ludivine Sagnier (Célimène), Fanny Valette (Henriette Jourdain), Gonzague Montuel (Valère), Gilian Petrovski (Thomas), Sophie-Charlotte Husson (Madeleine Béjart), François Civil (Louis Béjart), Anne Suarez (Catherine de Brie), Annelise Hesme (Marquise du Parc), Nicolas Vaude (Monsieur)
Durata: 120 minute
An: 2007
Gen: Comedie/Istoric

Filmul – Molière
În 1644, Moliere are doar 22 de ani. Îngropat în datorii și încolțit de portărei, se încăpățânează să pună în scenă tragedii la care e clar că nu se pricepe deloc. Dar într-o zi, după ce a fost închis în urma plângerilor făcute de creditori, dispare. Când se întoarce, promite că va deveni scriitorul cel mai faimos al Franței, atât de celebru încât despre limba franceză se va spune că este “limba lui Moliere”.

Moliere – Molière (2007) subtitrat