Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 18th, 2017

Film – Momentul adevărului – Il momento della verita (1965)

Share This
Tags

Momentul adevărului

poster Il momento della verita (1965)Il momento della verità, dramă, film italian apărut în anul 1965, regia Francesco Rosi.
În rlurile principale: Miguel Mateo ‘Miguelín’, José Gómez Sevillano, Pedro Basauri ‘Pedrucho’.

Caseta film Il momento della verita
Titlul original: Il momento della verità
Regia: Francesco Rosi
Scenariul: Pedro Beltrán
Distributia: Miguel Mateo ‘Miguelín’ (Miguel Romero ‘Miguelín’), José Gómez Sevillano (Impresario), Pedro Basauri ‘Pedrucho’ (Himself), Linda Christian (Linda, American woman), Curro Carmona, Luque Gago, Salvador Mateo..
Durata: 103 minute
An: 1965
Gen: Drama

Filmul – Momentul adevărului
O incursiune în viața unui celebru toreador care este interpretat de un legendar luptător cu taurii în viața reală, este vorba despre Miguel Mateo, cunoscut sub numele de Miguelín. Miguel Romero este neliniștitul fiu al unui fermier, care se luptă pentru supraviețuire, undeva într-o zonă aridă din Spania. El decide să-și caute norocul în Barcelona, dar descoperă rapid că șansele de a-și găsi de lucru sunt mici. După luni întregi de câștiguri mărunte, el ajunge în imposibilitatea de a merge mai departe. În acest moment crucial al existenței sale, Miguelín vede undeva într-un bar un poster cu un matador celebru și se gândește că un personaj așa de cunoscut câștigă într-adevăr mulți bani. (Cinemagia)

Momentul adevărului – Il momento della verita (1965) subtitrat