Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jun 21st, 2019

Film – Mori! Mori! Draga mea – Fanatic- Die! Die! My Darling! (1965)

poster Die! Die! My Darling! (1965)Die! Die! My Darling! (Fanatic), thriller, film Marea Britanie, regia Silvio Narizzano.
În rolurile principale: Tallulah Bankhead, Stefanie Powers, Peter Vaughan.
Patricia Carroll, o americanca, sosește la Londra pentru a se căsători cu logodnicul său Alan Glentower. Cu toate acestea, Pat incapatanata, decide sa faca o vizita la tara, la doamna Trefoile, mama fostului sau logodnic Stephen, care a murit intr-un accident de masina cu cativa ani mai inainte.
Aceasta locuieste intr-o casa izolata, la marginea unui sat englezesc.
Odată ajunsi acolo, fanatica religioasă, doamna Trefoile, o invinovateste pe Pat de moartea fiului ei si insistă ca Pat să rămână peste noapte acolo să meargă la masă în dimineața următoare..

Caseta film Die! Die! My Darling!
Titlul original: Die! Die! My Darling!
Regia: Silvio Narizzano
Scenariul: Richard Matheson
Distributia: Tallulah Bankhead (Mrs. Trefoile), Stefanie Powers (Patricia Carroll), Peter Vaughan (Harry), Maurice Kaufmann (Alan Glentower), Yootha Joyce (Anna), Donald Sutherland (Joseph), Gwendolyn Watts (Gloria), Robert Dorning (Ormsby), Philip Gilbert (Oscar), Winifred Dennis (Shopkeeper), Diana King (Shopper), Henry McGee (Rector)
Durata: 97 minute
An: 1965
Gen: Horror/Thriller

Filmul – Mori! Mori! Draga mea
..După ce a venit de la biserică, Pat, naiva, îi spune doamnei Trefoile că nu a intenționat niciodată să se căsătorească cu Stephen, declanșându-i nebunia.
Doamna Trefoile o răpește pe Pat cu ajutorul slujitorilor ei, Harry și Anna, pentru a-i purifica păcatele și a o face pura pentru fiul ei iubit.
După mai multe încercări de a scăpa de casa lui Trefoile, unde aproape Patricia a fost agresată sexual de către Harry, ea este salvată de Alan, iar în cele din urmă, doamna Trefoile este ucisa cu un cuțit în spate, același cuțit cu care a încercat să o omoare pe Patricia.

Mori! Mori! Draga mea – Fanatic- Die! Die! My Darling! (1965)
subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3