Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 24th, 2019

Film – Mort într-o săptămână – Dead in a Week: Or Your Money Back (2018) Aneurin Barnard, Freya Mavor

poster Dead in a Week Or Your Money Back (2018)Dead in a Week: Or Your Money Back, actiune, film britanic, regia Tom Edmunds.
În rolurile principale: Aneurin Barnard, Freya Mavor, Christopher Eccleston.

După ce William, în vârstă de 27 de ani, eșuează la a noua încercare de sinucidere, el decide să apeleze la ajutorul unui asasin în vârstă de 65 de ani, Leslie, care lucrează la o clinică de eutanasiere. După o întâlnire accidentală pe un pod, William își dă seama că ar putea folosi un ajutor profesional. Cu atâtea încercări și zero succese, este evident că un ucigaș cu sânge rece este exact ceea ce are nevoie William..

Caseta film Dead in a Week: Or Your Money Back
Titlul original: Dead in a Week: Or Your Money Back
Regia: Tom Edmunds
Scenariul: Tom Edmunds
Distributia: Aneurin Barnard (William), Freya Mavor (Ellie), Christopher Eccleston (Harvey), Gethin Anthony (Charlie), Tom Wilkinson (Leslie), Nigel Lindsay (Brian), Marion Bailey (Penny), Nathalie Buscombe (Anne), Velibor Topic (Ivan), Marcia Warren (Margaret)..
Durata: 90 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Comedie/Drama

Filmul – Mort într-o săptămână … Sau banii înapoi
..După ce navighează prin broșura lui Leslie „Your Death, Your Way”, William stabilește modul în care va muri: „rapid și fără durere”. Nu este chiar moartea eroului la care el a visat întotdeauna, dar este tot ceea ce își poate permite. Odată cu semnarea contractului, William așteaptă inevitabilul. Dar, cu moartea asigurată într-o săptămână (sau banii înapoi), William simte pentru prima dată în viața lui cum s-a eliberat de o greutate. Cu toate acestea, un contract este un contract, iar în ceea ce-l privește pe Leslie, William nu va scăpa atât de ușor.

Mort într-o săptămână – Dead in a Week: Or Your Money Back (2018) subtitrat

Server 1