Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Oct 25th, 2020

Film – Moștenire buclucașă – Brewster’s Millions (1985) [HD]

Share This
Tags

Moștenire buclucașă

poster Brewster's Millions (1985)Brewster’s Millions, comedie, film american aparut in 1985, regia Walter Hill.
In rolurile principale: Richard Pryor, John Candy, Lonette McKee, Stephen Collins.
Filmul Brewster’s Millions (1985) se bazeaza pe romanul Brewster’s Millions, scris de George Barr McCutcheon, roman publicat in anul 1902.

Caseta film Brewster’s Millions
Titlul original: Brewster’s Millions
Regia: Walter Hill
Scenariul: Timothy Harris, Herschel Weingrod
Distributia: Richard Pryor (Montgomery “Monty” Brewster), John Candy (Spike Nolan), Lonette McKee (Angela Drake), Stephen Collins (Warren Cox), David White (George Granville), Jerome Dempsey (Norris Baxter), Jerry Orbach (Charlie Pegler), Pat Hingle (Edward Roundfield), David Wohl (Eugene Provost), Tovah Feldshuh (Marilyn), Hume Cronyn (Uncle Rupert Horn)..
Durata: 100 minute
An: 1985
Gen: Comedie

Filmul – Moștenire buclucașă
Montgomery Brewster este jucator de baseball in Liga Juniorilor si are o viata de care este perfect multumit, chiar daca uneori mai intra si in incurcaturi din care nu mai stie cum sa iasa.
Intr-o seara, dupa o incaierare sanatoasa intr-un bar, Monty ajunge direct la inchisoare, de unde spera sa fie scapat de colegii de echipa. Mare ii este surpriza cand constata ca acestia nu-i platesc cautiunea, ba mai mult, nici nu mai vor sa stie de el.

Moștenire buclucașă – Brewster’s Millions (1985) subtitrat