Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 3rd, 2020

Film – Muncile lui Hercule – Le fatiche di Ercole (1958) Steve Reeves, Sylva Koscina

poster Le fatiche di Ercole (1958)Le fatiche di Ercole aka Hercules, aventură, film italian, regia Pietro Francisci.
În rolurile principale: Steve Reeves, Sylva Koscina, Fabrizio Mioni.

Pelias, regele din Iolcus, il cheama pe Hercule la curtea sa pentru a-l pregati pe Iphitus pentru a putea deveni rege in viitorul apropiat. Conditiile in care Pelias a urcat pe tron sunt invaluite in mister, unii acuzandu-l ca si-a omorat fratele (care era atunci rege), altii crezand ca regele a fost omorat de unul dintre oamenii sai – Chiron, acesta din urma rapindu-l si pe Jason (fiul regelui) si furand si Lana de Aur. Daca relatia cu Iphitus va fi proasta de la inceput, printul fiind invidios pe superioritatea lui Hercule, sora acestuia (Iola) se va indragosti de el..

Caseta film Le fatiche di Ercole
Titlul original: Le fatiche di Ercole
Regia: Pietro Francisci
Scenariul: Ennio De Concini, Pietro Francisci, Gaio Frattini
Distributia: Steve Reeves (Hercules), Sylva Koscina (Iole), Fabrizio Mioni (Jason), Ivo Garrani (Pelias, King of Iolcus), Gianna Maria Canale (Antea, Queen of the Amazons), Arturo Dominici (Eurysteus), Mimmo Palmara (Iphitus, son of Pelias), Lidia Alfonsi (The Sibyl), Gabriele Antonini (Ulysses), Aldo Fiorelli (Argos), Andrea Fantasia (Laertes), Luciana Paluzzi (Iole’s maid), Afro Poli (Chiron), Gian Paolo Rosmino (Aesculapius), Willi Colombini (Pollux), Fulvio Carrara (Castor), Gino Mattera (Orpheus), Gina Rovere (Amazon), Lily Granado (Amazon), Aldo Pini (Tifi)..
Durata: 107 minute
An: 1958
Gen: Aventura/Fantezie

Filmul – Muncile lui Hercule / Hercules
..Dupa ce este invins atat la tras cu arcul, cat si la aruncarea discului Iphitus il va urma pe Hercule plecat sa omoare leul din Nemeea care bantuia in regiune. Printul este ucis de leu, iar Hercule este considerat vinovat de tragedie, Pelias trimitindu-l intr-o alta misiune. Dupa ce va renunta la nemurire Hercule se va intalni cu Jason si Chiron (aflat pe patul de moarte) afland de la ultimul ce s-a intamplat cu Lana de Aur si se va hotari sa-l ajute pe Jason s-o recupereze.

Muncile lui Hercule – Le fatiche di Ercole (1958)