Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Dec 22nd, 2017

Film – Muntele familiei Robinson – Mountain Family Robinson (1979)

Share This
Tags

Muntele familiei Robinson

poster Mountain Family Robinson (1979)Mountain Family Robinson aka Adventures of the Wilderness Family 3, aventură, film american apărut în anul 1979, regia John Cotter.
În rolurile principale: Robert Logan, Susan Damante, Heather Rattray.

Caseta film Mountain Family Robinson
Titlul original: Mountain Family Robinson
Titlul alternativ: Adventures of the Wilderness Family 3
Regia: John Cotter
Scenariul: Arthur R. Dubs
Distributia: Robert Logan (Skip Robinson), Susan Damante-Shaw (Pat Robinson), Heather Rattray (Jenny Robinson), Ham Larsen (Toby Robinson), George Buck Flower (Boomer), William Bryant (Forest Ranger)
Durata: 100 minute
An: 1979
Gen: Aventura

Filmul – Muntele familiei Robinson
Cei patru membri ai familiei Robinson, Skip, Pat si copiii lor, Jenny si Toby isi continua aventura lor dupa ce in urma cu un an au luat hotararea de a lasa viata tumultoasa din Los Angeles si de a se muta intr-o cabana in mijlocul muntilor. Traiul lor linistit este perturbat de aparitia la bordul unui elicopter a unui angajat al Serviciului Padurilor din SUA, care se mira de prezenta lor si a cabanei pe care au construit-o in zona, deoarece in registrele lor nu figureaza ca ar mai locui cineva acolo de cativa ani.

Muntele familiei Robinson – Mountain Family Robinson (1979) subtitrat