Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 18th, 2018

Film – Mutându-l pe McAllister – Moving McAllister (2007) Jon Heder, Mila Kunis, Rutger Hauer

Mutându-l pe McAllister

poster Moving McAllister (2007)Moving McAllister, comedie, film american, regia Andrew Black.
În rolurile principale: Jon Heder, Mila Kunis, Rutger Hauer.
Rick Robinson (Ben Gourley) este un tânăr internist la o mare firmă de avocatură din Miami. Visul lui Rick este să treacă examenul de intrare în avocatură și să poată primi cazuri la care să lucreze. Cu patru zile înainte de mult așteptatul examen, Rick se oferă să își ajute șeful să se mute în noua casă..

Caseta film Moving McAllister
Titlul original: Moving McAllister
Regia: Andrew Black
Scenariul: Ben Gourley
Distributia: Benjamin Gourley (Rick Robinson), Mila Kunis (Michelle McAllister), Jon Heder (Orlie), Rutger Hauer (Maxwell McAllister), Hubbel Palmer (Carl), Billy Drago (The Lady), Peter Jason (Mr. Robinson), Cathrine Grace (Mrs. Robinson), Patrika Darbo (Debbie), Joe Unger (Lanky)..
Durata: 91 minute
An: 2007
Gen: Aventura/Comedie/Romantic

Filmul – Mutându-l pe McAllister
..Șeful e încântat de cât de drăguț e Rick, dar uită să îi dea următoarele detalii: trebuie să închirieze un camion, să îl umple cu toate lucruruile împachetate în cutii și să conducă până în Los Angeles împreună cu fiica șefului, o frumoasă răsfățată, și cu porcușorul ei de guineea. O călătorie sprâncenată în care grija cea mai mare a lui Rick este să ajungă la examen, iar grija lui Michele este să-i complice existența lui Rick. Dar legăturile puternice apar câteodată acolo unde nici nu te-ai aștepta.

Mutându-l pe McAllister – Moving McAllister (2007) subtitrat