Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 21st, 2023

Film – Muti: Ritualuri mortale – The Ritual Killer (2023)

Muti: Ritualuri mortale

poster The Ritual Killer (2023)The Ritual Killer aka Muti, acțiune thriller, film american, regia George Gallo.
In rolurile principale: Morgan Freeman, Cole Hauser, Vernon Davis.

Incapabil să se împace cu moartea fiicei sale, detectivul Boyd pornește într-o vânătoare a unui criminal în serie care ucide conform unui ritual tribal brutal cunoscut sub numele de Muti. Singura persoană care îl poate ajuta pe Boyd este Dr. Mackles, un antropolog care ascunde un secret de nespus.

Caseta film The Ritual Killer (2023)
Titlul original: The Ritual Killer
Regia: George Gallo
Scenariul: Robert T. Bowersox, Jennifer Lemmon, Francesco Cinquemani, Giorgia Iannone, Luca Giliberto, Ferdinando Dell’Omo.
Distributia: Morgan Freeman (Dr. Mackles), Cole Hauser (Detective Lucas Boyd), Vernon Davis (Randoku), Giuseppe Zeno (Inspector Marie Lavazzi), Murielle Hilaire (Detective Kersch), Luke Stratte-McClure (Detective Claussen), Mayumi Roller (Deelie Boyd), Brian Kurlander (Shelby Farner), Julie Lott (Doctor Mannheim), Destiny Loren (Katie Franklin), Peter Stormare (Captain Marchand)
Durata: 92 minute
An: 2023
Gen: Crima/Mister/Thriller

Filmul – Muti: Ritualuri mortale
În Clinton, Mississippi, detectivul Lucas Boyd este însărcinat să investigheze o serie de crime înfiorătoare care par a fi legate de un ritual african cunoscut sub numele de Muti. Boyd este inițial derutat de natura crimelor și de modul aparent ritualic în care sunt efectuate. Pe măsură ce aprofundează cazul, își dă seama că are nevoie de ajutorul unei persoane cu experiență în cultura și obiceiurile africane.
Boyd ia legătura cu Dr. Mackles, un savant african, pentru asistență în descifrarea elementelor ritualice ale crimelor. Împreună, ei explorează semnificația culturală a lui Muti și posibila sa legătură cu crimele din Clinton. În timp ce lucrează pentru a dezvălui misterul, se confruntă cu rezistența autorităților locale care sunt sceptice față de abordarea lor neconvențională a cazului. Boyd și Dr. Mackles trebuie să navigheze prin complexitatea diferențelor culturale și să-și depășească propriile părtiniri personale pentru a rezolva cazul.

The Ritual Killer (2023)