Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 15th, 2020

Film – Mystic Pizza: Trei femei, trei iubiri – Mystic Pizza (1988) Annabeth Gish, Julia Roberts

poster Mystic Pizza (1988)Mystic Pizza, comedie romantică, film american, regia Donald Petrie.
În rolurile principale: Annabeth Gish, Julia Roberts, Lili Taylor.

Titlul filmului a fost inspirat de la o pizzerie care a intrat în atenția scenaristei de la Hollywood, Amy Holden Jones. Restaurantul este, de asemenea, numit Mystic Pizza din Mystic, Connecticut și a fost popular în rândul localnicilor și turiștilor începând din anul 1973.

Caseta film Mystic Pizza
Titlul original: Mystic Pizza
Regia: Donald Petrie
Scenariul: Amy Holden Jones, Perry Howze, Randy Howze, Alfred Uhry
Distributia: Annabeth Gish (Katherine “Kat” Araújo), Julia Roberts (Daisy Araújo), Lili Taylor (Jojo Barbosa), Vincent D’Onofrio (Bill Montijo), William R. Moses (Tim Travers), Adam Storke (Charles Gordon Windsor, Jr.), Conchata Ferrell (Leona), Joanna Merlin (Mrs. Araújo), Porscha Radcliffe (Phoebe Travers), Louis Turenne (Hector “The Fireside Gourmet” Freshette), Janet Zarish (Nicole “Nikki” Travers), Arthur Walsh (Manny), John Cunningham (Charles Gordon Windsor, Sr.), Ann Flood (Polly Windsor), Suzanne Shepherd (Aunt Tweedy)..
Durata: 104 minute
An: 1988
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Trei femei, trei iubiri
O comedie romantica despre viata a trei adolescente: cele doua surori Kat si Dasy, si prietena lor, Jojo. Cele trei lucreaza intr-o pizzerie. Kat se pregateste sa plece la Yale. Daisy nu are planuri de viitor si doar vrea sa-si traiasca viata. Kat se trezezte implicata intr-o relatie cu un arhitect local, pentru care lucreaza ca babysitter, in timp ce Daisy are o relatie cu un tip doar din interes. Jojo isi paraseste logodnicul la altar, pentru ca desi il iubeste, ii este frica de angajament. Intre timp se pare ca si pizzeria are parte de propiul succes.

Mystic Pizza: Trei femei, trei iubiri – Mystic Pizza (1988)

Server 1
Server 2