Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 14th, 2021

Film – Nana, Adevărata cheie a plăcerii – Nana, the True Key of Pleasure (1983)

poster Nana, the True Key of Pleasure (1983)Nana, erotic, comedie, film Italia / SUA, regia Dan Wolman.
În rolurile principale: Katya Berger, Jean-Pierre Aumont, Yehuda Efroni.

Filmul Nana (1983) se bazează pe romanul Nana, scris de Émile Zola în 1880.
Romanul a avut un succes imediat. Le Voltaire, ziarul francez care plănuia să îl publice în tranșe începând din octombrie 1879, a lansat o campanie publicitară gigantică, ridicând curiozitatea publicului cititor la un nivel de febră. Când Charpentier a publicat în sfârșit Nana sub formă de carte în februarie 1880, prima ediție de 55.000 de exemplare s-a epuizat într-o singură zi.

Caseta film Nana, the True Key of Pleasure
Titlul original: Nana
Regia: Dan Wolman
Scenariul: Émile Zola, Marc Behm
Distributia: Katya Berger (Nana), Shirin Taylor (Zoe, Nana’s maid), Jean-Pierre Aumont (comte de Muffat), Mandy Rice-Davies (Sabine, comtesse de Muffat), Marcus Beresford (Hector Muffat), Yehuda Efroni (Steiner, the banker), Massimo Serato (Faucherie, journalist for Le Figaro), Annie Belle (Rennée de Chéselles), Debra Berger (Satin), Tom Felleghy (Mellies the magician)
Durata: 92 minute
An: 1983
Gen: Comedie/Drama/Erotic

Filmul – Nana Adevarata cheie a placerii
Winsome Nana joacă în spectacolul de magie al lui Mellies, magicianul de la Minotaur, inclusiv în jocuri erotice de umbre și „fotografii în mișcare”, iar apoi se angajează ca prostituată. Zoe este confidenta și camerista ei. Mulți bărbați bogați și influenți sunt încântați de frumusețea tinerească a Nanei și vor să o aibă pentru ei.

Bancherul Steiner îi cumpără o casă, dar ea îl dă afară în curând și o folosește pentru a-și desfășura afacerea. La un moment dat, ea găzduiește o vânătoare erotică pentru oaspeții ei, care pot urmări prin lunete un spectacol pornografic din viața reală care se desfășoară în fața ochilor lor.

Click aici pentru toate filmele erotice la magazinweb.net

Nana, the True Key of Pleasure (1983)