Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jun 19th, 2019

Film – Naufragiați în Laguna Albastră – Blue Lagoon: The Awakening (2012)

poster Blue Lagoon The Awakening (2012)Blue Lagoon: The Awakening, aventură romantică, film american, regia Mikael Salomon și Jake Newsome.
În rolurile principale: Indiana Evans, Brenton Thwaites, Denise Richards.
Emma și Dean, doi elevi de liceu pleacă într-o excursie în Trinidad cu clasa pentru a ajuta la construirea unor locuințe prin intermediul unui ONG. Într-o seară, elevii se furișează pe un iaht la o petrecere. Emma cade de pe iaht, iar Dean este singurul care observă și sare în apă după ea..

Caseta film Blue Lagoon: The Awakening
Titlul original: Blue Lagoon: The Awakening
Regia: Mikael Salomon, Jake Newsome
Scenariul: Matt Heller, Heather Rutman
Distributia: Indiana Evans (Emmaline “Emma” Robinson), Brenton Thwaites (Dean McMullen), Denise Richards (Barbara Robinson), Patrick St. Esprit (Jack McMullen), Frank John Hughes (Phil Robinson), Alix Elizabeth Gitter (Lizzie), Carrie Wampler (Stacey Robinson), Hayley Kiyoko (Helen), Aimee Carrero (Jude), Annie Tedesco (Ms. Collier), Christopher Atkins (Mr. Christiansen)
Durata: 89 minute
An: 2012
Gen: Aventura/Drama/Romantic

Filmul – Naufragiați în Laguna Albastră
..Cum incidentul se petrece chiar în timp ce sunt acostați de paza de coastă, cei cu iahtul pleacă și cei doi adolescenți rămân în mijlocul oceanului pe o barcă. În curând ajung pe o insulă și constată că nu este una locuită, așa că nu le rămâne decât să încerce să supraviețuiască acolo, în timp ce părinții lor vin de urgență în Trinidad și fac presiuni asupra autorităților să îi caute.

Naufragiați în Laguna Albastră – Blue Lagoon: The Awakening (2012)
subtitrat

Server 1